Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

  • Home
  • Actueel
  • Slot Zeist Kunst en Antiek evenement 26 29 december 2016

Slot Zeist

Geschiedenis

Aan de zuidkant van Zeist, aan de rand van de bebouwde kom, ligt het indrukwekkende Slot Zeist. Het is een groot complex, wat hoofdzakelijk bestaat uit het omgrachte slot en de bebouwing aan het Broeder- en Zusterplein, aan weerszijden van de Nassau Odijklaan. Het 17e-eeuwse Slot Zeist is overweldigend, warm en excentriek. Anders dan doet vermoeden, bestaat Slot Zeist uit drie afzonderlijke gebouwen. Een 'Corps de Logis' (hoofdgebouw) met twee zelfstandige bouwhuizen (vleugels). Deze bouwdelen zijn weliswaar bouwkundig met elkaar verbonden maar functioneel hadden zij nauwelijks een relatie met elkaar.

Wat kunt u er zien en doen?

Slot Zeist wordt momenteel gebruikt voor diverse doeleinden zoals congressen, vergaderingen, evenementen, bruiloften en exposities. De capaciteit van de vergaderzalen in Slot Zeist loopt van 8 tot maximaal 150 personen. 

In de rechtervleugel, op de begane grond, ligt de Brasserie van Slot Zeist. De Brasserie is de ideale plek om na een wandeling of fietstocht door de Utrechtse Heuvelrug te pauzeren. In de culturele vleugel van Slot Zeist worden het hele jaar door exposities georganiseerd.

Agenda:

Het tweejaarlijkse Kunst en Antiek evenement in Slot Zeist begint een begrip te worden in Midden Nederland. De kersteditie zal plaatsvinden van 26 t/m 29 december 2016, met een uniek aanbod van de beste, mooiste en uniekste kunst en antiek. Het sfeervolle evenement is dagelijks te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur in de betoverende omgeving van het mooie Slot Zeist. Een breed scala aan moderne kunst en antiek zijn vertegenwoordigd op deze beurs. Glaskunst, juwelen, schilderijen en beelden zijn maar een paar van de voorbeelden die op deze beurs worden aangeboden. Voor meer informatie over de deelnemende partijen: zie www.kunstenantiekevenement.nl Toegangsprijs: € 10,- p.p.

Meer informatie

Voor meer informatie, openingstijden en een overzicht van alle tentoonstellingen en evenementen, klik hier

Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist
Algemeen: 030 - 721 06 00 / Exposities: 030 - 69 21 704

 

Oud London Specials

Top Deal meivakantie

3 nachten special met ontbijt

Moederdag 14 mei 2017

Brunchen met de allerliefste moeder van de wereld!

Meeting Deal Oud London

De aantrekkelijk geprijsde Meeting Deal ontzorgt u als organisator compleet!

Zoover

Couverts

Hoteliers

  • Service 8,7
  • Comfort 8.2
  • Locatie 8.5
  • Prijs / kwaliteit 8.2
  • Hygiëne 8.5

Meeting review

Tripadvisor