restaurant brasserie zeist dineren

Private dining bij Oud London

Met een select gezelschap lunchen of dineren in een sfeervolle, aparte ruimte; ook dát kan bij Oud London in Zeist! Voorheen het à la carte restaurant van Oud London en nu een prachtige exclusieve omgeving voor uw besloten bijeenkomst.

Centraal gelegen in het land en ideaal voor een zakelijk doel wanneer u rustig wilt praten of tijdens een bijzondere gelegenheid met vrienden of familie zoals een bruiloft of verjaardag.

Onze private dining ruimte is zeer geschikt voor een besloten ontbijt, brunch, lunch, high tea, high wine of (walking) diner. U kunt genieten van de heerlijke gerechten die met verse ingrediënten door onze keukenbrigade met passie zijn bereid. Wij hebben een uitgebreide wijn- en Champagnekaart om ultieme wijn-spijs combinaties te maken.

Natuurlijk kunt u deze ruimte ook afhuren als executive room t.b.v. presentaties of andere bijeenkomsten. 

Onze enthousiaste en kundige medewerkers zullen u en uw gasten met zorg omringen en staan garant voor een onvergetelijke ervaring!

 

Wij rollen de rode loper voor u uit….

De private dining ruimte biedt plaats aan 70 tot 90 personen afhankelijk van de opstelling en/of tafelindeling. Ook voor kleinere gezelschappen is deze ruimte zeer geschikt.

N.B. Voor deze ruimte hanteren wij een omzetgarantie in plaats van zaalhuur afhankelijk van de dag en het seizoen. Afhankelijk van uw besteding kan het er dus op neerkomen, dat u met uw groep gebruik maakt van deze exclusieve ruimte zonder dat u hiervoor hoeft te betalen!

Ons Meeting & Events-team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Met plezier laten wij u onze private dining ruimte zien.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons team: 0343-491246 of via e-mail: sales@oudlondon.nl

                            

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden