Return on "Eventment"

Als organisator van een bijeenkomst, in welke vorm dan ook, bent u gericht op het uiteindelijke resultaat. U heeft een doel voor ogen en zoekt faciliteiten die kunnen helpen om dat doel te behalen. Of nog beter die de verwachtingen van de bijeenkomst zullen overtreffen (de WOW! factor). U zoekt dus een locatie of eigenlijk een partner, die begrijpt wat u bedoelt en u helpt om de bijeenkomst te organiseren. Hoe meer input van uw kant hoe beter wij in staat zijn u te adviseren en te faciliteren.

Oud London kijkt graag met u naar uw doelstellingen en helpt u een succesvol return on “eventment” te behalen. U investeert immers in uw medewerkers, relaties en/of klanten en het resultaat moet zichtbaar worden. Om het u makkelijk te maken hebben wij een zestal thema’s uitgewerkt. Daar houdt het natuurlijk niet mee op, want maatwerk blijft ons visitekaartje. Leg uw vraag bij ons neer en wij vinden samen de beste oplossing.

Uw bijeenkomst bij Oud London, want het resultaat telt…. toch?

Kies uw thema

  • “ Hartelijk dank voor alle goede zorg die wij hebben mogen ontvangen in de afgelopen dagen. Heineken 30/9/2015 ”
  • “ Het is fijn om te merken dat we inmiddels vaste gasten zijn, dat iedereen weet wat wij willen. KIK 01/10/2015 ”
  • “ You have an excellent team of people, from the technical personel to the catering staff. Dutch International School 25/09/2015 ”
  • “ Wij hebben genoten van de ambiance en het diner ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijk in een ontspannen sfeer. Fam v.d. Brom 04/10/2015 ”
  • “ Alles verliep perfect in Oud London! Ik heb de indruk dat de kwaliteit van het diner nog was toegenomen. Dhr Cnodder 25/09/2015 ”