Return on "Eventment"

Als organisator van een bijeenkomst, in welke vorm dan ook, bent u gericht op het uiteindelijke resultaat. U heeft een doel voor ogen en zoekt faciliteiten die kunnen helpen om dat doel te behalen. Of nog beter die de verwachtingen van de bijeenkomst zullen overtreffen (de WOW! factor). U zoekt dus een locatie of eigenlijk een partner, die begrijpt wat u bedoelt en u helpt om de bijeenkomst te organiseren. Hoe meer input van uw kant hoe beter wij in staat zijn u te adviseren en te faciliteren.

Oud London kijkt graag met u naar uw doelstellingen en helpt u een succesvol return on “eventment” te behalen. U investeert immers in uw medewerkers, relaties en/of klanten en het resultaat moet zichtbaar worden. Om het u makkelijk te maken hebben wij een zestal thema’s uitgewerkt. Daar houdt het natuurlijk niet mee op, want maatwerk blijft ons visitekaartje. Leg uw vraag bij ons neer en wij vinden samen de beste oplossing.

Uw bijeenkomst bij Oud London, want het resultaat telt…. toch?

Kies uw thema

  • “ Everything was perfect. Wonderful helpful staff, clean venue, stunning food and the wine tasting (and delicious food) was fantastic!! Dutch International Primary Schools 14&15/01/2016 ”
  • “ Nogmaals hartelijk dank voor het geweldige eten!! Het was meer dan goed en de bediening was fenomenaal!! . Familie van Ooik 06/02/2016 ”
  • “ De locatie werd als erg prettig ervaren en de bediening was zeer attent. Sira Consulting 29/01/2016 ”
  • “ Wij waren uitermate tevreden over onze bijeenkomst bij Oud London!. KIK 28&29/01/2016 ”