Return on "Eventment"

Als organisator van een bijeenkomst, in welke vorm dan ook, bent u gericht op het uiteindelijke resultaat. U heeft een doel voor ogen en zoekt faciliteiten die kunnen helpen om dat doel te behalen. Of nog beter die de verwachtingen van de bijeenkomst zullen overtreffen (de WOW! factor). U zoekt dus een locatie of eigenlijk een partner, die begrijpt wat u bedoelt en u helpt om de bijeenkomst te organiseren. Hoe meer input van uw kant hoe beter wij in staat zijn u te adviseren en te faciliteren.

Oud London kijkt graag met u naar uw doelstellingen en helpt u een succesvol return on “eventment” te behalen. U investeert immers in uw medewerkers, relaties en/of klanten en het resultaat moet zichtbaar worden. Om het u makkelijk te maken hebben wij een zestal thema’s uitgewerkt. Daar houdt het natuurlijk niet mee op, want maatwerk blijft ons visitekaartje. Leg uw vraag bij ons neer en wij vinden samen de beste oplossing.

Uw bijeenkomst bij Oud London, want het resultaat telt…. toch?

Kies uw thema

  • “ De bijeenkomst was voor ons helemaal naar wens; hartelijk dank voor de goede service. Preventzorg 11/11/2015 ”
  • “ Het team van Oud London speelt op alles in en de service is er goed. Ze denken met je mee en de kwaliteit staat voorop. BBW 5/11/2015 ”
  • “ Everything was perfect. Wonderful helpful staff, clean venue, stunning food and the wine tasting (and delicious food) was fantastic!! Dutch International Primary Schools 14-15/1/2016 ”
  • “ Namens ons gehele team kan ik u laten weten dat wij zeer tevreden zijn over ons verblijf bij u tijdens onze training. Wij hadden het gevoel verwend te worden. Zicht 28/10/2015 ”