Het resultaat van uw plenaire bijeenkomst is vaak afhankelijk van de inbreng van de deelnemers. De tijden van zwijgzaam luisteren naar sprekers zijn over. Interactie door participatie, dat is waar het nu om gaat!

In toenemende mate wordt, door gebruik te maken van internet en social media, contact gemaakt met toehoorders die de presentaties op afstand online volgen. De vergaderzaal wordt steeds vaker een soort studio om de boodschap tot ver buiten de muren van de ruimte te zenden. Oud London faciliteert, assisteert en helpt u om de presentaties zo krachtig mogelijk over te brengen.

Onder het label Meeting & Events heeft Oud London een online platform ontwikkeld waar deelnemers van plenaire bijeenkomsten, onder de eigen naam of anoniem, tijdens de bijeenkomst vragen op kunnen “posten”. Speciaal voor de bijeenkomst wordt een inlogcode aangemaakt en u bepaalt zelf wie de beheerder is. Dat kan de spreker of zijn/haar assistent zijn. Deze persoon ontvangt vanuit de zaal alle vragen op de tablet of notebook en na afloop van de presentatie kunnen de vragen snel en eenvoudig plenair worden behandeld.

Hierdoor wordt veel tijd bespaart (niemand hoeft meer door de zaal te lopen naar de interruptiemicrofoon), de kwaliteit van de vragen neemt toe en ook het aantal vragenstellers zal groeien, omdat de drempel om op te staan en te spreken is weggenomen.

In de situatie dat niet alle vragen aan de orde kunnen komen vanwege tijdgebrek, kan eenvoudig via het platform na afloop alsnog één op één, of inzichtelijk voor alle aanwezigen, antwoord gegeven worden op de vraag. De kennisoverdracht gaat hierdoor dus nog langer door dan de duur van de bijeenkomst!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, vragen staat vrij! Wij horen graag van u.

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden