Return on "Eventment"

Als organisator van een bijeenkomst, in welke vorm dan ook, bent u gericht op het uiteindelijke resultaat. U heeft een doel voor ogen en zoekt faciliteiten die kunnen helpen om dat doel te behalen. Of nog beter die de verwachtingen van de bijeenkomst zullen overtreffen (de WOW! factor). U zoekt dus een locatie of eigenlijk een partner, die begrijpt wat u bedoelt en u helpt om de bijeenkomst te organiseren. Hoe meer input van uw kant hoe beter wij in staat zijn u te adviseren en te faciliteren.

Oud London kijkt graag met u naar uw doelstellingen en helpt u een succesvol return on “eventment” te behalen. U investeert immers in uw medewerkers, relaties en/of klanten en het resultaat moet zichtbaar worden. Om het u makkelijk te maken hebben wij een zestal thema’s uitgewerkt. Daar houdt het natuurlijk niet mee op, want maatwerk blijft ons visitekaartje. Leg uw vraag bij ons neer en wij vinden samen de beste oplossing.

Uw bijeenkomst bij Oud London, want het resultaat telt…. toch?

Kies uw thema

  • “ De service, het verblijf en het eten en drinken, alles was prima! KBN 04/09/2015 ”
  • “ Was zeker geslaagd met een goede service, helemaal zoals afgesproken. Dank hiervoor! Solera 01/09//2015 ”
  • “ De vergaderzaal was ruim en licht, water/thee/koffie was goed geregeld en de lunch en het diner was erg fijn. Medinova 17/07/2015 ”
  • “ Facilitair en lunch was prima geregeld. De ruimte was functioneel met veel licht inval. PGGM 02/06/2015 ”
  • “ Alles is goed verlopen. Dank voor de flexibiliteit en meedenken. SCA 02/06/2015 ”
  • “ Mijn vrouw en ik zijn vol lof over Oud London. De kwaliteit van eten en drinken was van een hoog gehalte. Dhr Van Wingerden 18/07/2015 ”