Return on "Eventment"

Als organisator van een bijeenkomst in welke vorm dan ook, bent u gericht op het uiteindelijke resultaat. U heeft een doel voor ogen en u zoekt faciliteiten die kunnen helpen om dat doel te halen en mooier nog, die de verwachtingen van de bijeenkomst zullen overtreffen (de WOW factor!). U zoekt dus een locatie, of beter, een partner die snapt wat u bedoelt en u helpt om de bijeenkomst te organiseren. Hoe meer input van uw kant, hoe beter wij in staat zijn u te adviseren en te faciliteren.

Oud London kijkt graag met u naar uw doelstellingen en helpt u om een prachtig return on "eventment" te halen. U investeert immers in uw medewerkers, relaties en/of klanten en het resultaat moet zichtbaar worden. Om het u makkelijk te maken hebben wij een zestal thema’s uitgewerkt. Daar houdt het natuurlijk niet mee op, want maatwerk blijft ons visitekaartje. Leg uw vraag bij ons neer en wij vinden samen met u de beste oplossingen!

Uw bijeenkomst bij Oud London, want het resultaat telt,…toch?

Kies uw thema

  • “ Groot compliment voor iedereen die zich voor onze reunie heeft ingezet!! Wij komen heel graag terug! Mw. Verkooijen 12/4/2015 ”
  • “ Alles is weer helemaal naar wens verlopen. FME-CWM 30/4/2015 ”
  • “ De ontvangst en de aanloop naar de vergadering toe zijn echt uitstekend geregeld. Geen vraag was teveel en er is vooral ook goed meegedacht. De Unie 25+26/3/2015 ”
  • “ Iedereen was en is vol lof over de ambiance, de vriendelijkheid en voorkomendheid jegens de gasten. Mw. Colen 3/5/2015 ”
  • “ Meer dan voortreffelijk, niets anders positieve reacties van de gasten! Dhr Goene 3/5/2015 ”
  • “ Fijn, vriendelijk en meedenkend personeel, goede service en geweldig eten. Etos 12/3/2015 ”
  • “ Dank voor de perfecte ontvangst. Het waren twee hele plezierige en zeer goed verzorgde dagen. Diak 15/4/2015 ”