Return on "Eventment"

Als organisator van een bijeenkomst in welke vorm dan ook, bent u gericht op het uiteindelijke resultaat. U heeft een doel voor ogen en u zoekt faciliteiten die kunnen helpen om dat doel te halen en mooier nog, die de verwachtingen van de bijeenkomst zullen overtreffen (de WOW factor!). U zoekt dus een locatie, of beter, een partner die snapt wat u bedoelt en u helpt om de bijeenkomst te organiseren. Hoe meer input van uw kant, hoe beter wij in staat zijn u te adviseren en te faciliteren.

Oud London kijkt graag met u naar uw doelstellingen en helpt u om een prachtig return on "eventment" te halen. U investeert immers in uw medewerkers, relaties en/of klanten en het resultaat moet zichtbaar worden. Om het u makkelijk te maken hebben wij een zestal thema’s uitgewerkt. Daar houdt het natuurlijk niet mee op, want maatwerk blijft ons visitekaartje. Leg uw vraag bij ons neer en wij vinden samen met u de beste oplossingen!

Uw bijeenkomst bij Oud London, want het resultaat telt,…toch?

Kies uw thema

  • “ De cursisten hebben jullie locatie als heel prettig ervaren en ook onze voorzitter was zeer tevreden. BBW 11/06/2015 ”
  • “ De gasten hebben een voortreffelijk feest in Oud London gehad, met dank. Dhr Hollstelle 21/06/2015 ”
  • “ Jullie hebben jullie beloftes meer dan waar gemaakt! VRCL 10/06/2015 ”
  • “ Alles is goed verlopen. Dank voor de flexibiliteit en meedenken. SCA 02/06/2015 ”
  • “ Facilitair en lunch was prima geregeld. De ruimte was functioneel met veel licht inval. PGGM 02/06/2015 ”
  • “ Fijn, vriendelijk en meedenkend personeel, goede service en geweldig eten. Etos 12/3/2015 ”