Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Zomer in Oud London!

De afgelopen weken hebben we al meerdere malen van de zon mogen genieten. Hopelijk belooft het dan ook een prachtige zomer te worden. Bij Oud London zijn we er in elk geval klaar voor! Een nieuw terras, een zomers menu, heerlijke cocktails en niet te vergeten onze eigen Linge wit Cuvee Oud London 2016 is binnen!

Terras

De vernieuwing van ons terras is compleet! Er zijn nu nog meer schaduwrijke plekken gecreëerd zodat u hier heerlijk van een drankje, lunch of diner kunt genieten.

En wist u dat ons zusterbedrijf Hermitage in het centrum van Zeist ook een geheel vernieuwd restaurant en terras heeft? Neemt u er gerust eens een kijkje, een echte aanrader!

Oud London Cuvée ‘16

Ook dit jaar hebben onze medewerkers, net als de afgelopen 2 jaar, bij het Betuws Wijndomein samen met de eigenaar weer een heerlijke Oud London Cuvée samengesteld. Deze witte wijn is binnenkort uitsluitend bij Hotel Restaurant Oud London verkrijgbaar.

Zomerdeals hotel

Wilt u dit jaar vakantie vieren in eigen land? Denk dan eens aan de Utrechtse Heuvelrug waar van alles te beleven is: wandelen, fietsen, cultuur snuiven, shoppen etc. Kijk op onze website voor aantrekkelijke aanbiedingen zoals onze 3 nachten special en thema arrangementen!

Oud London evenementen agenda

2 juli 2017: Slot Zeist Proeft

Dit jaar organiseert Slot Zeist voor de eerste keer een geweldig smaakvol evenement: Slot Zeist Proeft!, waar lokale restaurants u laten proeven van een variëteit aan lekkere gerechtjes. Oud London exploiteert samen met Hotel Theater FIGI Slot Zeist en vanzelfsprekend zijn Oud London en Hermitage vertegenwoordigd!

2 juli t/m 20 augustus 2017: Tour de Zeist

Vanaf 2 juli t/m 20 augustus iedere zondag lekker eten in etappes. U start bij één van de deelnemende restaurants. En vervolgens gaat u op pad. Voor € 55 serveren de 5 deelnemende restaurants, waaronder Hermitage en Oud London ieder een verrassend gerechtje met een lekker glaasje wijn tijdens uw tourrit.

8 juli 2017: Domeindiner

Een prachtige entourage tussen de wijnranken, wijnen van het Betuws Wijndomein in en de keuken van Catering Oud London; dat zijn de ingrediënten voor een bijzondere avond: het Domein Diner. Op 8 juli zal dit pop-up restaurant voor de tweede keer neerstrijken in de Erichem.

Graag tot ziens bij Oud London!

Oud London Specials

Domein Diner 8 juli 2017

Dineren tussen de wijnranken

Zomer in Oud London

Tour de Zeist 2017

5 restaurants in 1 tour

Zoover

Couverts

Meeting review

Tripadvisor

Oud London