Hotel reataurant brasserie zeist lunch diner

Lunch en Diner

Alles met passie bereid

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een familiediner, zakenlunch of ontmoeting met uw vriendenclub? Of wilt u graag brunchen, lunchen of dineren in een speciale omgeving? Bij Hotel Restaurant Oud London vindt u de perfecte ambiance!

Een uitgeserveerd menu is een goede manier om uw gasten te verwennen. U kunt kiezen voor een 3- tot 6-gangen menu, een seizoensmenu of een speciaal voor u samengesteld menu. Laat u uw gasten liever zelf kiezen, dan is een buffet een goed alternatief. En wat dacht u van een walking lunch of diner?

Onze keukenbrigade heeft dagvers en ambachtelijke bereiding hoog in het vaandel staan. Wij houden altijd rekening met dieetwensen. Kinderen mogen zelf aangeven wat ze graag willen eten.

Klik hier voor onze menukaart en het assortimentsoverzicht.

Dineren in het donker

Hotel Restaurant Oud London en Bartiméus bieden dit bijzondere evenement aan: 'Dineren in het donker'. Culinaire verrassingen worden in volledige duisternis geserveerd, waardoor u kunt ervaren hoe het is als u het zicht wordt ontnomen en alle andere zintuigen het moeten overnemen. Het doel van 'Dineren in het donker' is om de maatschappij op een creatieve manier bewust te maken van de consequenties van een visuele beperking op het dagelijkse leven. Bedrijven, organisaties of groepen kunnen via Bartiméus een diner reserveren.

Kijk voor meer informatie op www.dinereninhetdonker.nl

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden