Ook dit jaar verwelkomen wij graag alle moeders op moederdag in ons Hotel. Naast onze uitgebreide Moederdagbrunch kunt u ook kiezen voor een Moederdag High Tea of High Wine!

Moederdagbrunch

U wordt vanaf 11.30 uur welkom geheten met een glas Prosecco. Daarna kunt u gebruik maken van ons feestelijke brunchbuffet inclusief koffie, thee, zuiveldranken en fruitsappen. De kinderen kunnen zich vermaken in de Kidsclub met tekenfilms kijken, een kleurplaat maken (natuurlijk voor mama!) en spelletjes doen. Klik hiervoor een overzicht van de brunchgerechten. De prijs bedraagt € 29,50 per volwassene; voor kinderen t/m 11 jaar betaalt u € 17,50.

Moederdag High Tea (min. 10 personen)

De High Tea serveren wij vanaf 15.30 uur. U kunt genieten van diverse finger sandwiches, een warm gerecht, fruitscones en een presentatie van zoetigheden. Daarbij heeft u keuze uit diverse soorten thee. Klik hier voor meer informatie. De prijs bedraagt € 19,50 per persoon; voor kinderen t/m 11 jaar betaalt u € 14,50. P.S. Om het extra feestelijk te maken kunt u tegen een meerprijs starten met een glas Prosecco!                                                                                                   

Moederdag High Wine (min 15 personen)

Nieuw bij Oud London is de High Wine die wij ook vanaf 15.30 uur serveren. In informele sfeer kunt u genieten van een selectie heerlijke gerechtjes met mooie bijpassende wijnen. U maakt een keuze uit 5 amuses in totaal en wij serveren daarbij 4 wijnen in een klein glas. Klik hier voor meer informatie. De prijs bedraagt € 32,50 per persoon; voor kinderen kunnen we een alternatief bieden. P.S. Om het extra feestelijk te maken kunt u tegen een meerprijs starten met een glas Prosecco.            

                                                                                        

Omdat het Moederdag is, hebben wij voor alle moeders een leuke attentie!
 

Overnachten?

Als u boekt voor onze Moederdagbrunch, High Tea of High Wine dan kunt u tegen een extra voordelig tarief overnachten.

Bel onze receptie voor meer informatie! Reserveren en informatie U kunt telefonisch via 0343-491245 reserveren of via e-mail info@oudlondon.nl

Tot moederdag!

Klik hier voor onze gastenbrief.

Meer informatie...

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden