zwembad sauna stoomcabine fitness zeist

Sauna arrangement 2-daags

Samen met partner, familie, vrienden of alleen genieten van een ontspannende dag en even de tijd en alle drukte vergeten? Boek dan ons sauna arrangement!

 • 3-gangen diner
 • Overnachting in een Comfort kamer
 • Uitgebreid ontbijtbuffet
 • Een heerlijke relaxdag in het nabij gelegen
  Omega Spa & Wellness.
  Gedurende één dag gebruikmaken van alle
  saunafaciliteiten inclusief gebruik van badjassen, slippers en haddoeken.
 • Vrij gebruik wellness faciliteiten Oud London

Klik hier om online te reserveren.

Omega Spa en Wellness

Omega Spa en Wellness is hét Total Well Being Center in Nederland met de missie om mensen gezond en gelukkig te laten leven. Als eerste in Nederland integreert Omega traditionele Sauna faciliteiten met Total Well Being programma’s, -retraites en –workshops gericht op zowel particulieren als professionals. Ontspanning, beweging, persoonlijke groei en duurzame verbetering van lifestyle staan daarbij centraal. Het gloednieuwe bedrijf is in augustus 2015 geopend en prachtig en centraal gelegen in de bossen van Soesterberg.

Een belangrijke vernieuwing die men met Omega Spa en Wellness introduceert, is de combinatie tussen de traditionele ‘naakte’ wellness en een gedeelte waar je ook met badkleding welkom bent: de SPA Vleugel. 

Bij Omega Spa en Wellness vindt u uiteraard ontspannende spa- en wellnessfaciliteiten, maar ook alles op het gebied van gezondheid, voeding, werk en beweging. 

97,50 p.p.

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden