Bij dit fantastische Utrechtse feest hoort een mooi glas Franse wijn. Op initiatief en naar een idee van Oud London is, in samenwerking met de Utrechtse wijnimporteur DR Trading en het Business Peloton Utrecht, een prachtig wijnproject gerealiseerd.
Speciaal ter gelegenheid van “le Grand Départ” wordt in Zuid-Frankrijk “Tour de Dom” wijn gemaakt. Het ontwerp van de bijzondere etiketten is van niemand minder dan Jeroen Hermkens, de bekende Utrechtse kunstenaar.

De wijn is per direct leverbaar en zal naar verwachting op verschillende horecalocaties verkrijgbaar worden.

De witte, rosé en rode wijn met het etiket “Zadelstraat” is een heerlijke toegankelijke wijn en is de huiswijn van Oud London (hotel restaurant en cateringlocaties).De witte en rode “Peloton over de brug” is een exclusieve wijn die in een beperkte oplage is gemaakt en wordt verkocht in een luxe geschenkverpakking. Een mooie houten kist met twee flessen en een transparante deksel. Een prachtig relatie- en/of personeelsgeschenk met het oog op de feestdagen. Uniek, eenmalig, en actueel. Michael Boogerd heeft het 1e kistje in ontvangst genomen uit handen van Erik van Dijk, directeur bij Oud London.

Een deel van de opbrengst van het wijnproject wordt door het BPU en de Gemeente Utrecht als “funding” gebruikt om dit geweldige sportevenement te promoten en mogelijk te maken. U als wijnconsument wordt daarmee dus sponsor van het evenement!  Nog een hele goede reden om de wijn te drinken bij Oud London of te kopen om thuis van te genieten.

Voor informatie m.b.t. verkrijgbaarheid, prijzen en leveringen kan contact worden opgenomen met DR Trading via www.drtrading.nl  (030-2321123) of via de receptie van Oud London.

Van 2 tot 5 juli 2015 is het in en om Utrecht groot feest, maar de voorpret is misschien wel net zo leuk. Geniet van de Tour-koorts met een mooi glas wijn in de hand!

       

   

    

Meer informatie...

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden