Sinterklaas Oud London

Sinterklaas kan dit jaar de gezelligheid in Brasserie ‘t VoorHuys niet weerstaan en is daarom met keukenpiet aan het denken gegaan.

Keukenpiet, één van Sint’s beste knechten, is gaan kokkerellen en kwam met de mooiste gerechten!

Van maandag 26 november tot en met zondag 9 december serveren wij u een heerlijk drie gangen menu voor 34 Euro en 50 cent. Een culinaire verwennerij met bijpassende wijnen per glas, dat bent u immers van ons gewend.

Een tussengerecht en kaas kunt u extra bestellen, maar dat zullen wij u ook aan tafel nogmaals vertellen. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht en heeft Sint een aparte menukaart meegebracht.

Met de grote mensen mee eten kan ook sinds kort! Een heus driegangen menu voor het kroost met een lagere prijs en iets minder op het bord.

Uiteraard is er ook een grabbelton, omdat de Sint zelf niet goed kiezen kon.

Sinterklaasmenu:
Voorgerecht: Tonijn uit het Spaanse water, dungesneden met zoetzure komkommer, krokant scheepsbeschuit, met mayonaise van mierikswortel en een beetje Tobiko, dat is in 1 woord Fan-tas-tico!
***
Tussengerecht: De pompoen, groot en oranje, voor de lekkerste crème soep uit Spanje! Samen met olijftapenade en Serranoham om een stengel is dit een lekkernij voor elke (b)engel.
***
Hoofdgerecht: Kabeljauw gegaard in de oven, geserveerd met kerrie risotto en worteltjes saus, dit is Americo’s favoriet…..maar dat zal je vast niet geloven! Of Iberico varken heeft zijn buikje met eikeltjes gevuld. Nu als haas in wild-roomsaus verhuld.
***
Dessert: Een verassing van speculaas en pepernoot, lekker met mandarijntjes die in de zon hebben liggen blozen, een echt top einde speciaal door de sint gekozen.
 
Snel een tafel reserveren per mail of telefoon om teleurstelling te voorkomen. De gegevens vindt u hieronder; wij hopen u snel bij ons te mogen verwelkomen.
Meer informatie ...

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden