Pareldag Betwus wijndomein

Zondag 17 mei, Pareldag op het Betuws Wijndomein; gaat u met ons mee?

De paden af, de lanen in; op naar de schitterende Betuwe!

Het Betuws Wijndomein in Erichem is een prachtige wijngaard op een verrassende plek en eigendom van een gepassioneerd wijnmaker! In Brasserie ’t Voorhuys zijn de wijnen van dit domein al jaren een groot succes en dat is de reden om iets bijzonders te doen.

 Cuvee Oud London is geboren!

Medewerkers van Oud London hebben afgelopen maanden samen met wijnmaker Diederik Beker een eigen Cuvee Oud London samengesteld. Een heerlijke witte wijn die op 15 mei wordt gebotteld, op 17 mei wordt geïntroduceerd op de Pareldag en uitsluitend bij de Oud London horecabedrijven verkrijgbaar zal zijn. U bent van harte uitgenodigd om samen met ons het glas te heffen op dit prachtige oer-Hollandse resultaat!

Pareldag; een proeverij rond de wijngaard

Samen met andere restaurateurs/standhouders verzorgt Oud London een culinair feestje. Een proeverij van kleine gerechtjes onder het genot van een glas “Parelwijn” tussen de wijnranken. Het eerste product van de oogst 2014 is deze mousserende wijn, die deze dag in het zonnetje wordt gezet.

Kom samen met ons genieten van heerlijke gerechtjes, prachtige wijn en een zeer bijzondere omgeving. Op naar de Betuwe! Entree is gratis en kijk voor meer informatie en routebeschrijving op: http://www.betuwswijndomein.nl

 

Meer informatie...

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden