Proef de Kerst bij Oud London

Geachte gast,

Een verblijf in Oud London is altijd bijzonder, maar heel speciaal zijn de kerstdagen. Even ontsnappen uit de hectiek van een veranderende wereld en genieten van de sfeer, aandacht voor mooie gerechten en samenzijn met vrienden en geliefden.

Direct na de zomer is onze Chefkok begonnen met het samenstellen van het kerstmenu en heeft de sommelier prachtige bijpassende wijnen gekeurd en voor u geselecteerd. Al vroeg in december ondergaat het hotel door de aangebrachte kerstdecoratie een ware metamorfose, welke in hoge mate bijdraagt aan de sfeer van deze bijzondere periode van het jaar.

Met familie en vrienden kunt u bij ons in stijl genieten van een uitgebreide brunch of een mooi kerstdiner en doen onze medewerkers er alles aan om u extra te verwennen. Ook dit jaar presenteren wij één menu met daarin een aantal keuzemogelijkheden. Ook kunt het menu naar wens uitbreiden met een frisse spoom, een heerlijke soep of een kaasgerecht.

Met een overnachting in ons Hotel krijgt u bovendien het gevoel er echt helemaal uit te zijn en kunt u nog meer genieten van onze gastvrijheid. Wanneer u reserveert voor het diner en/of de kerstbrunch profiteert u van een zeer aantrekkelijke kamerprijs en dus van een aantrekkelijk all-in arrangement.

In deze brochure vindt u alle informatie en voor een advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereid om u te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Wij zien er naar uit u gedurende deze feestelijke dagen te mogen verwelkomen.

Met gastvrije groet,

Nico Bakker
Erik van Dijk

  

Onze kerstbrochure brengt u alvast in de stemming en hierin vindt u volop keuze. Voor een advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn van harte bereid om u te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Wij kijken graag vooruit naar de mooiste feestdagen van het jaar en hopen u bij ons te mogen verwelkomen!

        

          

    

    

    

U kunt contact opnemen met de receptie voor vragen en reserveringen op 0343-491245.

Vier het bij ons!

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden