Met de vangst van de Canadese “Canner” kreeft is ook bij Oud London het kreeftenseizoen van start gegaan. De Canner is een wat kleinere kreeftensoort met een malse structuur en krachtige smaak.
In de weekenden van 12-14 juni, 19-21 juni en 26-28 juni kunt u in Brasserie Restaurant

’t VoorHuys en op ons mooie vernieuwde terras in de binnentuin genieten van gerechten, waarin de Canner is verwerkt.
Onze sommelier heeft mooie wijnen geselecteerd die de gerechten prachtig begeleiden, waaronder de exclusief voor Oud London gemaakte Nederlandse witte wijn, Linge Wit Cuvee Oud London!

Als aperitief serveren wij u graag een prachtig glas Champagne voor de speciale prijs van slechts € 8,50 per glas!

Het is aan te raden om van te voren een tafel te reserveren. Dat kan telefonisch via 0343- 491245 of via email info@oudlondon.nl

Menu

 

Rivierkreeft / gamba

Salade rivierkreeft / krokante gamba

Groene appel / grapefruit / mesclun

Guacamole / kerriemayonaise

(€ 12,50)

***

Kreeftenbisque

Hollandse garnalen / Hollandaise / tuinkers

(€ 9,50)

***

Kreeft

1/1 Canner kreeft / Thermidor

Smeuïge Basmati / kleine salade

(€ 25,50)

***

‘Hugo’

Vlierbloesem / limoen / mint

(€ 8,50)


3 Gangen € 42,00*
4 Gangen € 52,00

*voorgerecht of soep, hoofdgerecht en dessert

Zowel lunch als diner. De gerechten zijn ook à la carte te bestellen. Prijzen tussen haakjes.
 

Meer informatie ...

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden