Oud London Meetings & Events is ons nieuwe “huismerk”, ontwikkeld speciaal voor de zakelijke markt met als focus het resultaat van uw bijeenkomst. Wij begrijpen als geen ander uw primaire belang om uw bijeenkomst te laten slagen. Wij faciliteren niet alleen, maar onze vakmensen zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en helpen u resultaten te halen. Het gaat tenslotte om de output van uw bijeenkomst! U wilt de best mogelijke aanbieding zonder concessies te doen aan kwaliteit, service en culinaire invulling.  “Top Deal”staat voor de best mogelijke prijs/kwaliteit verhouding van onze arrangementen.
 
Ons voordeel = uw voordeel!
Ver vooruit reserveren of juist “last minute”; aanvragen in rustige periodes, u profiteert van onze scherpe tarieven en kortingen.
 
Uw bezoek aan Oud London is altijd inclusief gratis parkeren, gratis WIFI, vele businessfaciliteiten “on demand” beschikbaar en natuurlijk inclusief persoonlijke aandacht!
Last minute vergaderaanbieding:

 Als u nu boekt voor een bijeenkomst van 10 of meer personen die  binnen twee weken na de aanvraag plaatsvindt, bieden we u maar liefst 10% korting op ons 8- en 12-uurs arrangement en 20% korting op ons 24- en 32-uurs arrangement.

Uw voordeel:

8-uurs arrangement     €   62,50 p.p.  nu   €   56,25

12-uurs arrangement   €   99,50 p.p.  nu   €   89,55

24-uurs arrangement   € 206,00 p.p.  nu   € 164,80

 32-uurs arrangement  € 270,00 p.p.  nu   € 216,00

 

Voorwaarden

De aanbieding geldt alleen voor nieuwe boekingen tot en met 30 september 2013 en geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen, prijsafspraken en/of in combinatie met andere aanbiedingen.

 

Reserveren en informatie

Onze reserveringsafdeling helpt u graag bij het maken van een reservering Telefoonnummer 0343-491246 of e-mail zaalreserveringen@oudlondon.nl

Meer informatie...

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden