Een culinaire belevenis met een verhaal

Wat u gaat eten vertellen wij u niet. Welke wijn er wordt geschonken is ook een verrassing en wat er verder staat te gebeuren zullen wij niet met u delen… Kortom, een verhaal met weinig woorden, maar wij garanderen u een geweldige avond uit!

Proef, ruik, beleef en maak het mee; het Wild Event was in de afgelopen jaren een groot succes dus voor herhaling vatbaar!

Op zaterdag 31 oktober organiseert Oud London voor de 3e keer een culinaire belevenis met als thema “wild”. Dat mag u niet missen, dus zet deze datum in uw agenda.

 

Menu en wijn

Het arrangement bestaat uit een ontvangst met een bijzonder aperitief, een amuse gevolgd door een 5-gangen verrassingsmenu en koffie of thee met huisgemaakte friandises. Dat alles voor € 59,50. Het wijnarrangement (bijzonder!) kost € 32,50 p.p. incl. mineraalwater en het BOB arrangement (halve glaasjes) bieden wij u aan voor € 19,50 incl. mineraalwater.

Vanzelfsprekend kunt u van te voren doorgeven wat u liever niet eet of waar u allergisch voor bent. Daar houden we graag rekening mee. Ook voor kinderen serveren we eventueel alternatieve gerechten. Ook dit bespreken we graag van te voren met u.

Lekker eten en blijven slapen

Verwen u zelf en reserveer een kamer! Informeer bij onze receptie voor een aantrekkelijke kamerprijs in combinatie met het wild event.

Meer informatie

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden