Proef de Kerst bij Oud London

Kerst vier je in Hotel Restaurant Oud London!

Kerst is bij uitstek het feest om samen met familie en vrienden te vieren. Bij elkaar komen in een sfeervolle ambiance waar u zorgeloos kunt genieten van hetgeen wij voor u hebben voorbereid.
Ons Hotel is helemaal in kerstsfeer gedecoreerd, zodat u met vrienden en familie in stijl kunt genieten van een uitgebreide brunch of een mooi kerstdiner. Reserveer snel om zeker te zijn van een mooie tafel in een prachtige ambiance. Kerst in Oud London; pure verwennerij!

Brunch en diner

Kerstbrunch in Oud London; pure traditie! Prachtige buffetten met een mooi assortiment koude, warme en dessert gerechten. Natuurlijk hoort daar een feestelijke ontvangst met een glas Prosecco bij.
Wij presenteren u één menu met daarin een aantal keuzemogelijkheden. Naar wens kunt u dit kerstmenu uitbreiden met een frisse spoom, soep en mogelijk een kaasgerecht. Klik hieronder op de brochure voor gedetailleerde informatie m.b.t. de brunch en het diner.

Heerlijk gedineerd, lekker blijven slapen ...

Met een overnachting in ons Hotel krijgt u het gevoel er echt helemaal uit te zijn en kunt u nog meer genieten van onze gastvrijheid. Als u reserveert voor het diner en/of de kerstbrunch profiteert u van een zeer aantrekkelijke kamerprijs en dus van een
interessant all-in kerst arrangement.

Bekijk de brochure

Deze kerstbrochure brengt u alvast in de stemming en hierin vindt u volop keuze. Voor een advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn van harte bereid om u te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Informatie en reserveren

U kunt ons bellen op 0343 491 245 of mailen voor meer informatie en om te reserveren.

Kerst in Oud London; pure verwennerij!

Vier het bij ons!

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden