Proef de Kerst bij Oud London

Vier de Kerst bij Oud London!

 

Kom genieten van heerlijke culinaire Kerstdagen samen met familie en/of vrienden.

Ons Hotel is dan weer helemaal in kerstsfeer gedecoreerd en onze gastvrije medewerkers zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.
Op zowel Eerste als Tweede Kerstdag serveren wij een feestelijke Kerstbrunch en een stijlvol vijf-gangen Kerstdiner. Reserveer snel om zeker te zijn van een mooie tafel in een prachtige ambiance.

  Brunch en diner

Kerstbrunch in Oud London; pure traditie! Prachtige buffetten met een mooi assortiment koude, warme en dessert gerechten. Natuurlijk hoort daar een feestelijke ontvangst met een glas Prosecco bij.
Wij bieden u een vijf-gangen dinermenu met daarin een aantal keuzemogelijkheden. Naar wens kunt u dit menu uitbreiden met soep en/of een kaasgerecht. Klik hieronder op de brochure voor gedetailleerde informatie m.b.t. de brunch en het diner.

Heerlijk overnachten ...

Met een overnachting in ons Hotel krijgt u het gevoel er echt helemaal uit te zijn en kunt u nog meer genieten van onze gastvrijheid. Als u reserveert voor het diner en/of de kerstbrunch profiteert u van een zeer aantrekkelijke kamerprijs en dus van een compleet kerstarrangement.

Kerstbrochure


Bekijk de brochure

Deze kerstbrochure brengt u alvast in de stemming en hierin vindt u volop keuze. Voor een advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn van harte bereid om u te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Kerst voor u en iemand anders!

Oud London gaat dit jaar voor iedere dinergast iemand anders een plezier doen door warme maaltijden elders kosteloos aan te bieden op nader te bepalen locaties. Uw reservering zorgt dus direct voor een warm gebaar en lekker eten voor een ander. Wij houden u middels onze nieuwsbrief en sociale media op de hoogte. Uw gewaardeerde bezoek helpt ons helpen.

Informatie en reserveren

U kunt ons bellen op 0343- 491 245 of mailen voor meer informatie en om te reserveren.

Wij verwelkomen u graag tijdens de Kerst!

Vier het bij ons!

Laat ons u bellen

Uw naam*
Onderwerp
Telefoonnummer *
E-mail *
Betreft datum
Bel mij terug op
Voeg notitie toe Lees hier wat andere gasten van
Oud London vinden