Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Return on Eventment

Als organisator van een bijeenkomst, in welke vorm dan ook, bent u gericht op het uiteindelijke resultaat. U heeft een doel voor ogen en zoekt faciliteiten die kunnen helpen om dat doel te behalen. Of nog beter die de verwachtingen van de bijeenkomst zullen overtreffen (de WOW! factor). U zoekt dus een locatie of eigenlijk een partner, die begrijpt wat u bedoelt en u helpt om de bijeenkomst te organiseren. Hoe meer input van uw kant hoe beter wij in staat zijn u te adviseren en te faciliteren.

Oud London kijkt graag met u naar uw doelstellingen en helpt u een succesvol "Return on Eventment” te behalen. U investeert immers in uw medewerkers, relaties en/of klanten en het resultaat moet zichtbaar worden. Om het u makkelijk te maken hebben wij een zestal thema’s uitgewerkt. Daar houdt het natuurlijk niet mee op, want maatwerk blijft ons visitekaartje. Leg uw vraag bij ons neer en wij vinden samen de beste oplossing.

Uw bijeenkomst bij Oud London, want het resultaat telt…. toch?

Oud London Specials

Wijnnieuws Oud London

Net als vorig jaar is ook dit jaar in samenwerking met het Betuws Wijndomein een bijzondere "Cuvee Oud London" tot stand gekomen.

Asperges bij Oud London

Ze zijn er weer en bij Oud London staan ze wederom op de kaart!

Zondagsbrunch

Elke zondag kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid brunchbuffet, als u iets te vieren heeft of gewoon zomaar.

Zoover

Iens

Hoteliers

  • Service 9.0
  • Comfort 8.6
  • Locatie 8.5
  • Prijs / kwaliteit 8.4
  • Hygiëne 8.7

Meeting review

Tripadvisor