Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

De laatste ontwikkelingen bij Hotel Restaurant Oud London omtrent het Coronavirus (18/11/2020)


De landelijke maatregelen tegen het Coronavirus hebben natuurlijk ook effect op Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, houden wij ons strikt aan de richtlijnen van de Overheid en het RIVM. De gezondheid van onze gasten en medewerkers is voor ons uiteraard prioriteit nummer één.

Veel kan....bij Oud London!

 • Ons hotel is geopend en hotelgasten zijn van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner. U mag met maximaal 2 personen van verschillende huishoudens aan tafel plaatsnemen of met uw gezin. Na 20.00 uur mag er in de restaurants en publieke ruimtes geen alcohol geserveerd of gedronken worden. Hetgeen u voor 20.00 uur besteld of koopt uit de Maxibar kunt u wel op uw hotelkamer nuttigen.
   
 • Onze wellness (zwembad, sauna en stoomcabine) is  vanaf 19 november weer geopend voor hotelgasten.
   
 • Brasserie Restaurant 't VoorHuys is de komende 4 weken gesloten voor niet hotelgasten.
   
 • Oud London mag geen meetings verzorgen, enkele uitzonderingen daargelaten. Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact op met onze salesafdeling: via email  of telefonisch 0343 491246.
   
 • Onze medewerkers dragen een mondkapje; het dragen van een mondkapje door gasten in de publieke ruimtes is zeer gewenst.
   
 • Voor al uw vragen zijn wij 24/7 bereikbaar op 0343 491245 | info@oudlondon.nl

Uit eten thuis

Heeft u wel zin in de culinaire specialiteiten van Oud London, maar bent u niet in de gelegenheid om ons restaurant te bezoeken? Als u de tafel mooi dekt, dan zorgen wij dat u tóch kunt genieten van de heerlijke gerechten van Oud London. Ook hierbij volgen wij uiteraard de richtlijnen van de Overheid en het RIVM!

U vindt hier de menukaart voor 'Uit Eten Thuis'.


Lieve gasten, blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Gastvrije groet,
Team Hotel Restaurant Oud London

Oud London Specials

Proef de frisse lucht

Verantwoord genieten op de Utrechtse Heuvelrug

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

Proef de Kerst

Kerst hotelarrangement en Kerst take away

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie