Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

 

Fine dining voor de liefhebber van muziek

Op zaterdag 3 november 2018 combineren we bij Oud London, dit jaar voor de eerste keer, klassieke muziek met Wild! Een bijzondere gelegenheid waarbij u geniet van prachtige klassieke muziek en een heerlijk wilddiner.
De Hongaars-Nederlandse concertvioliste Örzse Adam heeft gedurende haar rijke carrière in verschillende topensembles gespeeld. In een intieme en ongedwongen sfeer maakt u deze avond kennis met het warme timbre van een trio bestaande uit een sopraan, altviool en vleugel: een prachtige combinatie. Dit keer niet in het Koninklijk Concertgebouw, maar in Oud London!

Het Classique Wild arrangement bestaat uit:

Ontvangst met een feestelijk glas Linge Parel van het Betuws Wijndomein

Amuse van de Chef

Vier gangen verrassingsmenu

Koffie of thee met zoetigheden

Live optredens met klassieke muziek (tussen de gangen door)

Prijs € 69,50 p.p.

Vanzelfsprekend kunt u van te voren uw speciale wensen of allergieën doorgeven. Daar houden we graag rekening mee. Ook kunnen we voor kinderen alternatieve gerechten serveren.

Informatie en reserveringen
De ontvangst is vanaf 18.30 uur en aanvang van het diner om 19.00 uur. Er zijn slechts een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus hoe eerder u boekt, hoe groter de mogelijkheid dat u er bij bent. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met de receptie via 0343-491245 of per e-mail info@oudlondon.nl

Lekker blijven slapen!

Met een overnachting in ons hotel krijgt u het gevoel er echt helemaal uit te zijn en kunt u nog meer genieten van onze gastvrijheid. Neem contact op met de receptie of reserveer via website www.oudlondon.nl voor een aantrekkelijke prijs.

Tot ziens bij Oud London!

 

 

Oud London Specials

Nazomeren!

Oud London heeft voor u de perfecte aanbieding, waarin het nagenieten van de vakantie centraal staat.

Classique Wild

Zaterdag 3 november 2018 bij Oud London

Einde- en nieuwjaarsbijeenkomsten!

Oud London biedt u diverse mogelijkheden om uw jaar feestelijk af te sluiten of te beginnen!

Zoover

Iens

Meeting review

Tripadvisor

Oud London