Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Uw einde- of nieuwjaarsbijeenkomst in stijl bij Oud London!

Terugblikken en vooruitkijken met uw medewerkers en/of zakelijke relaties

Zeker nu is een einde- of nieuwjaarsbijeenkomst dé manier om met uw medewerkers en/of zakenrelaties terug te blikken op het enerverende jaar dat achter ons ligt en vooruit te kijken naar de mogelijkheden en kansen voor 2021.

Ook u heeft uw medewerkers en relaties vast veel minder persoonlijk gesproken in de afgelopen periode. Dat kon nu eenmaal niet anders. Corona zorgde voor verwijdering en onderlinge communicatie op afstand. Hoe fijn is het dan om het jaar met elkaar af te sluiten, niet online achter een scherm, maar persoonlijk in een stijlvolle en warme setting.

U wilt natuurlijk graag iets organiseren waarover nog lang wordt nagepraat en wat aansluit op uw doel. Is uw doel “vieren”, “informeren” of “samenwerken”? Ongeacht de grootte van uw gezelschap helpen wij u graag met de perfecte invulling voor uw bijeenkomst.

Vieren:

Bedank uw relaties of medewerkers voor de samenwerking en/of hun (extra) inzet en vier samen behaalde successen. Uw waardering zal zeer op prijs gesteld worden!

Informeren:

Wat zijn uw plannen voor het komende jaar? U kunt een informatiebijeenkomst organiseren voor relaties of medewerkers, maar u kunt ook een actieve inbreng vragen en hen betrekken bij plannen. 

Samenwerken:

Zonder een goede samenwerking geen successen. Organiseer een leuke teambuildingsactiviteit en versterk de onderlinge band en daarmee de samenwerking.

Uiteraard kunt u ook een combinatie maken van genoemde doelen en mogelijkheden.
Mocht uw bijeenkomst een ander doel hebben, vertel het ons! Wij denken graag met u mee over een inspirerende invulling! Natuurlijk volgen wij hierbij altijd strikt de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Informatie en reserveringen

Heeft u inspiratie opgedaan, nog geen locatie gevonden voor uw eigen idee en wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze sales medewerkers via 0343-491245 of sales@oudlondon.nl.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Oud London Specials

Proef de frisse lucht

Verantwoord genieten op de Utrechtse Heuvelrug

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

Jaarafsluiting in stijl

Verras uw medewerkers en/of zakenrelaties!

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Worldmeetings.com

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie