Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Uw nieuwjaarsbijeenkomst in stijl!

 “Samen het jaar feestelijk beginnen met relaties of medewerkers, met een mooi glas in de hand, in een intieme setting of juist uitbundig in feestelijke sferen. Bij Hotel Restaurant Oud London bieden we alle ruimte voor kleine en grote nieuwjaarsbijeenkomsten.” Aan het woord is Erik van Dijk, directeur van Oud London.

“Al vroeg in december ondergaat Oud London, door de sfeervolle kerstdecoratie, een ware metamorfose, die bijdraagt aan de bijzondere periode van het jaar. We merken dat er weer ruimte is voor bedrijven om relaties en medewerkers te bedanken voor de samenwerking. Dit kan van eenvoudig en informeel tot heel uitgebreid en in stijl.”

Traditioneel diner of eigentijds
Oud London staat vooral bekend om de uitstekende keuken. De chefkok en zijn brigade werken met verse, eerlijke seizoensproducten. “Naast een drie- of meer gangen menu en een koud-warm buffet zien we dat er steeds vaker wordt gekozen voor een uitgebreide borrel met een ontvangst met Champagne waarbij luxe hapjes geserveerd worden. Een echte trend is ook een informeel walking dinner: gasten kunnen vrij rondlopen en er worden meerdere kleine smakelijke gerechtjes gepresenteerd. Maar een combinatie zien we ook vaak waarbij het voor- en nagerecht in de vorm van een walking dinner worden geserveerd en het hoofdgerecht een buffet is.”

Combineer het nuttige met het aangename
Een nieuwjaarsbijeenkomst combineren met een plenaire sessie is gunstig in het kader van de werkkostenregeling. “We zien dat hier toch heel regelmatig voor wordt gekozen door bedrijven. Het geeft hen de mogelijkheid om met relaties of medewerkers terug te kijken op het afgelopen jaar of juist vooruit te blikken.”

Focus op het doel van de bijeenkomst
“Als organisator wil je je vooral focussen op het doel van de bijeenkomst en is er vaak al genoeg intern te regelen. Onze medewerkers helpen graag door mee te denken over een bijzondere ontvangst activiteiten, entertainment en relatiegeschenken. Op basis van wensen en budget wordt een offerte op maat gemaakt.”

Ruime keuze aan locaties
Het Hotel Restaurant is onderdeel van de Oud London Horecagroep waartoe ook Catering Oud London en Slot Zeist Horeca B.V. behoren. “We beschikken over prachtige monumentale panden, musea en kerken in en om Utrecht die zich uitstekend lenen voor nieuwjaarsbijeenkomsten”, vertelt Erik van Dijk. “Naast de culinaire invulling zorgen wij ook voor de inrichting, techniek en entertainment dus men wordt volledig ontzorgd. Kortom, mogelijkheden genoeg; u bent dus van harte welkom!”

 

Oud London Specials

Nieuwjaarsbijeenkomsten!

Oud London biedt u diverse mogelijkheden om uw jaar feestelijk te beginnen!

Djadjan on Tour

Vanaf 11 januari bij Oud London!

Happy Meeting

Vergaderen kan ook leuk zijn!

Zoover

Iens

Meeting review

Tripadvisor

Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie