Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

De laatste ontwikkelingen bij Hotel Restaurant Oud London omtrent het Coronavirus

De landelijke maatregelen tegen het Coronavirus hebben natuurlijk ook consequenties voor de dienstverlening van Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, houden wij ons aan de richtlijnen van de Overheid en het RIVM. De gezondheid van onze gasten en medewerkers is voor ons uiteraard prioriteit nummer één.

Vanaf 25 september is 1.5 meter afstand houden niet meer verplicht. Hier zijn wij heel blij mee! Wel zijn wij verplicht u (en uw gasten) te vragen naar een geldig Coronatoegangsbewijs. Wij willen u vragen deze gereed te houden en ons en onze medewerkers te helpen u en al onze gasten gezond te houden. 

 • Ons hotel is geopend, dus u kunt bij ons een hotelkamer reserveren.
   
 • Brasserie Restaurant 't VoorHuys en het terras zijn geopend. Wij adviseren u om vooraf te reserveren!
   
 • Onze Wellness is geopend. 
  De openingstijden van het zwembad zijn wisselend. Met name in de schoolvakanties zijn de openingstijden beperkt. 
   
 • Oud London mag meetings verzorgen zonder beperkingen na een coronacheck. Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact op met onze salesafdeling: via sales@oudlondon.nl of telefonisch 0343 491246.
 • Voor al uw vragen zijn wij 24/7 bereikbaar op 0343 491245 | info@oudlondon.nl

Uit eten thuis
Heeft u wel zin in de culinaire specialiteiten van Oud London, maar bent u niet in de gelegenheid om ons restaurant te bezoeken? Als u de tafel mooi dekt, dan zorgen wij dat u tóch kunt genieten van de heerlijke gerechten van Oud London. Ook hierbij volgen wij uiteraard de richtlijnen van de Overheid en het RIVM!

U vindt hier de menukaart voor 'Uit Eten Thuis'.

Lieve gasten, blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Gastvrije groet,
Team Hotel Restaurant Oud London

Oud London Specials

Vergaderen Oud London

Uw meeting helemaal op maat

Meeting Deal Oud London

De aantrekkelijk geprijsde Meeting Deal ontzorgt u als organisator compleet!

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie