Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Oud London klassiekers, nu ook bij u thuis!

Bij Oud London vindt u op de menukaart de “Oud London klassiekers“. Gerechten waar onze gasten speciaal voor omrijden of voor terugkomen, zoals o.a. onze Schotse kerriesoep “Mulligatawny”, de Parade Oud London, de Kreeft Thermidor, onze Tournedos Stroganoff en de Junior Zeetong. Mist u deze ook zo enorm? Met ingang van woensdag 20 januari kunt u deze bestellen om er thuis van te genieten.

Ook in onze hotelkamers kunt u van deze heerlijke gerechten genieten. Wij plaatsen een tafel met stoelen in uw kamer en bezorgen tot aan de kamerdeur.

Naast de klassiekers bieden we ook een regelmatig wisselende dagschotel aan. Een goede reden dus om de site in de gaten te houden.

Ga naar de webshop om te bestellen voor thuis en bekijk de mogelijkheden bij “Take Out”. U kunt hier bestellen, direct online afrekenen en de bestelling bij de receptie ophalen om lekker thuis van te genieten. Eventueel kunnen we het ook bij u thuisbezorgen bij een minimale bestelwaarde van € 50,00. Alle gerechten worden hygiënisch verpakt en bij de hoofdgerechten zit een duidelijke instructie om deze zelf op te warmen.

Wijnen

Onze sommelier heeft samen met onze vaste wijnleverancier een aantal bijzondere wijnen geselecteerd. Bijzonder, omdat deze wijnen elders niet te koop zijn en bijzonder vanwege de mooie prijs-kwaliteitverhouding! De meeste wijnen worden verkocht tegen onze inkoopprijzen! Nu dus via de Oud London webshop te bestellen. Proost!

Graag tot ziens bij Oud London!

Oud London Specials

Oud London klassiekers

Nu ook bij u thuis!

Er Even Helemaal Tussenuit

Bij Oud London kan dat!

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie