Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

De laatste ontwikkelingen bij Hotel Restaurant Oud London omtrent het Coronavirus

De landelijke maatregelen tegen het Coronavirus hebben natuurlijk ook consequenties voor de dienstverlening van Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, houden wij ons aan de richtlijnen van de Overheid en het RIVM. De gezondheid van onze gasten en medewerkers is voor ons uiteraard prioriteit nummer één.

Wij zijn verplicht alle gasten te vragen naar een geldig coronatoegangsbewijs. Wij willen u vragen deze gereed te houden. 
Mondkapjes en de 1,5 meter afstand tussen verschillende huishoudens zijn verplicht.

 • Ons hotel is t/m 31 december beperkt geopend, u kunt helaas geen hotelkamer meer reserveren.
   
 • Brasserie Restaurant 't VoorHuys is t/m 23 december geopend tot 17:00 uur. Een vaste zitplaats is verplicht, eenmaal aan tafel mag het mondkapje af. 1,5 meter afstand tussen verschillende huishouden is verplicht. Wij adviseren u om vooraf te reserveren! Van 24 december t/m 31 december is onze Brasserie gesloten.
   
 • Wij verzorgen roomservice op uw hotelkamer t/m 23 december. Van 24 december t/m 31 december is roomservice bestellen niet mogelijk.
   
 • Onze Wellness is geopend. 
  De openingstijden van het zwembad zijn wisselend. Met name in de schoolvakanties zijn de openingstijden beperkt. 
   
 • Voor al uw vragen zijn wij 24/7 bereikbaar op 0343 491245 | info@oudlondon.nl

Gastvrije groet,
Team Hotel Restaurant Oud London

Oud London Specials

Vier de kerstdagen thuis met de box van Catering Oud London

Nu te bestellen, op 24, 25 en 26 december op te halen

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie