Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

De laatste ontwikkelingen bij Hotel Restaurant Oud London omtrent het Coronavirus (07/04/2021)


De landelijke maatregelen tegen het Coronavirus hebben natuurlijk ook consequenties voor de dienstverlening van Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, houden wij ons strikt aan de richtlijnen van de Overheid en het RIVM. De gezondheid van onze gasten en medewerkers is voor ons uiteraard prioriteit nummer één.

 • Ons hotel is geopend, dus u kunt bij ons een hotelkamer reserveren.
   
 • Voor hotelgasten geldt dat zij in de hotels maaltijden kunnen afhalen bij de receptie, maar dat zij deze nuttigen in hun hotelkamer. U kunt een ontbijt- en/of lunchpakket en/of een diner bestellen.
   
 • Brasserie Restaurant 't VoorHuys is gesloten.
   
 • Onze wellness (zwembad, sauna en stoomcabine) is ook gesloten (m.u.v. de zwemlessen).
   
 • Oud London mag geen meetings verzorgen, mits het wettelijk verplichte vergaderingen betreft of bijeenkomsten die noodzakelijk zijn voor de daeglijkse continuering van bedrijven en instellingen. Het maximum is 30 personen per ruimte op 1,5 meter van elkaar. Wilt u meer informatie neemt u dan gerust contact op met onze salesafdeling: via email  of telefonisch 0343 491246.
   
 • Onze medewerkers dragen een mondkapje; het dragen van een mondkapje door gasten in de publieke ruimtes is verplicht.
   
 • Voor al uw vragen zijn wij 24/7 bereikbaar op 0343 491245 | info@oudlondon.nl

Uit eten thuis

Heeft u wel zin in de culinaire specialiteiten van Oud London, maar bent u niet in de gelegenheid om ons restaurant te bezoeken? Als u de tafel mooi dekt, dan zorgen wij dat u tóch kunt genieten van de heerlijke gerechten van Oud London. Ook hierbij volgen wij uiteraard de richtlijnen van de Overheid en het RIVM!

U vindt hier de menukaart voor 'Uit Eten Thuis'.


Lieve gasten, blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Gastvrije groet,
Team Hotel Restaurant Oud London

Oud London Specials

Er Even Helemaal Tussenuit

Bij Oud London kan dat!

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

Uit eten in eigen huis

Oud London bezorgt thuis!

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie