Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Dineren in het Donker
Zó donker, maar ik hoorde overal lichtpuntjes 

‘Wij zijn Annette’ organiseert op vrijdag 28 oktober en vrijdag 25 november een diner in het donker waarvoor kleine gezelschappen zich kunnen aanmelden. 

Bij een diner in het donker worden culinaire verrassingen in volledige duisternis geserveerd. Gasten worden verwelkomd in de lounge met een sprankelend aperitief, waarbij de “spelregels” worden doorgenomen, want ja, hoe kom je eigenlijk bij je tafel? Vervolgens ga je naar de stijlvolle zaal waar de tafels schitterend gedekt klaarstaan… het is jammer dat je er niks van ziet! 

Arrangement: Een diner in het donker bestaat uit ontvangst met een aperitief, daarna volgt een  driegangendiner met twee glazen wijn (of een ander drankje naar keuze, behalve gedestilleerd). Na het dessert gaan we langzaam naar het licht en sluiten we af  in de lounge met koffie/thee en kletskoppen. Uiteraard kan er rekening worden gehouden met speciale dieetwensen. 
De kosten van het arrangement zijn €75,00 p.p. 

Een diner in het donker is een ervaring waarover nog lang wordt nagepraat. Wil je je inschrijven voor een diner, stuur dan een mail naar info@wijzijnannette.nl.  

Tot ziens in het donker!
Annette & Annette
 

Oud London Specials

Ontmoetingen - Voor mijn goede vriend

Expositie in Slot Zeist

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

Dineren in het Donker

‘Jammer dat je er niks van ziet’

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie