Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Geachte gast,

De kerst staat voor de deur en wat is het heerlijk om even tot rust te komen en de gezelligheid op te zoeken. Ook dit jaar rolt Oud London de rode kerstloper voor u en uw familie en vrienden uit.

Drie dagen kerst bij Oud London
Dit jaar valt Kerst op maandag en dinsdag. Om nog meer gasten de gelegenheid te bieden om de gezelligheid bij ons op te zoeken, is besloten om de uitgebreide brunch en een prachtig 5-gangen dinermenu ook op zondag 24 december te serveren. 

Kerst Brunch
Op deze dagen ontvangen wij u graag vanaf 11:30 uur met een feestelijk glas Prosecco. Aanvang van de brunch is om 12:00 uur.

Kerst Diner
Voor het kerst diner verwelkomen wij u graag vanaf 18:00 uur. Het culinair 5-gangen diner kunt u op de avond zelf uitbreiden met extra gangen. 

Kerst overnachting
Met een overnachting in ons Hotel krijgt u bovendien het gevoel er echt helemaal uit te zijn en kunt u nog meer genieten van onze gastvrijheid. Wanneer u reserveert voor het diner en/of de brunch profiteert u van een aantrekkelijke kamerprijs. Het reserveren van een kamer kunt u doen via info@oudlondon.nl of 0343-491245

Ook dit jaar vragen wij u vriendelijk om uw reservering via onze kerst-reserveringen aan ons door te geven. Reserveren is mogelijk vanaf donderdag 28 september.
Na het invullen van uw gegevens, kiest u de datum en het aantal gasten. In het laatste veld kunt u in het tekstblok “extra informatie” uw dieetwensen en allergieën aangeven. Daar houden we namelijk graag rekening mee. 

Na ontvangst van uw reservering sturen wij u een bevestigingsmail. Mochten wij vragen hebben, zullen wij eerst nog even contact met u opnemen. Mocht er toch iets niet duidelijk zijn, neemt u dan even contact op via kerst@oudlondon.nl of telefonisch met onze receptie 0343-491245.
 

Oud London Specials

Proef de Kerst in Oud London

24, 25 & 26 december 2023

Nog even lekker Nazomeren!

Oud London heeft voor u de perfecte aanbieding, waarin het nagenieten van de vakantie centraal staat.

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie