Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Heerlijke Oud London gerechten bij u thuis!

Brasserie Restaurant ’t VoorHuys in Oud London is helaas nog steeds gesloten. Het zijn onwerkelijke tijden. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en we kunnen niet anders dan, binnen de aangegeven grenzen, er het beste van te maken. Er ontstaan mooie initiatieven om deze barre tijden voor iedereen net even wat dragelijker en leuker te maken.

Ook Oud London probeert haar bescheiden steentje bij te dragen. Onze koks koken op bestelling! De bestelde maaltijden kunnen worden bezorgd, maar ook worden afgehaald. Mist u het uit eten gaan en wilt u zich lekker culinair te laten verwennen? Als u de tafel dekt en de bijgeleverde instructies volgt, dan zorgen wij dat u ouderwets kunt genieten van de heerlijke Oud London gerechten. We serveren ze gewoon bij u thuis! 

Bezorgen en afhalen  

Hoe gaat het in zijn werk?
Vooropgesteld besteden wij vanzelfsprekend grote aandacht aan de hygiëne in onze keuken en tijdens het transport. Bij het afgeven van uw bestelling houden we gepaste afstand.

  • U plaatst uw bestelling uiterlijk één dag van te voren vóór 16:00 uur via de webshop, telefonisch of per mail:
    Tel. : 0343 491245 | Email: info@oudlondon.nl
  • We bezorgen dagelijks tot 17:00. U kunt vooraf betalen en anders met PIN bij bezorging.
  • U kunt uw bestelling ook zelf afhalen bij Hotel Restaurant Oud London. 
  • Alle gerechten worden koud aangeboden, echter inclusief een duidelijke instructie om de soepen en hoofdgerechten heel eenvoudig serveer-klaar te maken.

Wilt u meer informatie of bestellen?

Tel.: 0343 491245
E-mail: info@oudlondon.nl 
www.oudlondon.nl (ga naar de webshop)

 

Oud London Specials

Er Even Helemaal Tussenuit

Bij Oud London kan dat!

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

Uit eten in eigen huis

Oud London bezorgt thuis!

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie