Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Sauna arrangement 

Heerlijk ontspannen bij Thermen Soesterberg

Samen met partner, familie, vrienden of alleen genieten van een ontspannende dag en even de tijd en alle drukte vergeten? Reserveer dan ons sauna arrangement!

Sauna arrangement € 139,50 p.p. (2-daags)

  • Een 3-gangen diner inclusief amuse
  • Overnachting in een Comfort kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagentree voor het nabij gelegen Thermen Soesterberg
  • Vrij gebruik zwembad, sauna en stoomcabine Oud London

Uitbreidingsmogelijkheden:

  • Deluxe kamer, toeslag € 10,00 p.n.
  • Junior Suite, toeslag € 30,00 p.n.
  • Suite, toeslag € 80,00 p.n.
  • Late checkout 13.30 uur, toeslag € 15,00 

Onze arrangementen zijn gebaseerd op 2-persoons bezetting van de kamer; voor 1-persoons bezetting geldt een toeslag.

Reserveren

Klik hier om online te reserveren. Uiteraard kunt u ook telefonisch reserveren via 0343-491245 of per e-mail via info@oudlondon.nl. De genoemde prijzen zijn exclusief lokale heffing à € 2,34 p.p.p.n.

Thermen Soesterberg: zet je zintuigen op genieten

Echt ontspannen en grenzeloos genieten begint bij je zintuigen. En in Thermen Soesterberg. Hier word je getrakteerd op weldadige en verkwikkende ervaringen. En dat in een omgeving die wordt omarmd door bos, natuur en rust. Hoog tijd voor een dagje wellness op z’n puurst.

Inmiddels is het kleine zusje van Thermen Bussloo in snel tempo volwassen geworden, want Thermen Soesterberg is dit jaar volledig vernieuwd en heropend. Nog meer wellness en nog meer genieten. Zo neemt de nieuwe Maa sauna je mee in een oerervaring. De houtgestookte Finse sauna bevindt zich half onder de grond, wat zorgt voor een constante, aangename warmte. Aansluitend even onderdompelen in de natuurlijke zwemvijver en de pure ervaring is compleet.

De Panorama sauna is een weldaad voor het lichaam en een feest voor de ogen. Het uitzicht over het resort en de omringende bossen geeft het gevoel midden in te natuur te zijn, voor even heerlijk ver van huis. Natuurlijk krijgt ook het zintuig ‘smaak’ alle aandacht in Thermen Soesterberg. De twee gloednieuwe restaurants met de alleszeggende namen Hemels en Natuurlijk zijn pure verwennerij: smullen van verse en biologische producten én proeven van het goede leven.

Meer informatie op de website.

Belangrijk:
Iedere dinsdag is het badkledingdag. Dat betekent dat het dragen van badkleding op die dagen verplicht is.

Oud London Specials

Bierenbroodspot

Expositie in Slot Zeist

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

Proef de kerst

Reserveer nu een kerstbrunch of kerstdiner bij Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie