Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Even voorstellen....

René Westerbroek

Sinds augustus 2014 werkt René op de banquet sales afdeling van Oud London en sinds begin 2017 is hij Manager Front & Backoffice. Wat hem aanspreekt is vooral de afwisseling van zakelijke en particuliere gasten. En het aansturen van het team ziet hij als een leuke uitdaging.

Saskia Prins-Uittenbosch

Saskia is als stagiaire bij de receptie van Oud London begonnen in september 2007. Na een aantal jaren als receptioniste heeft ze de overstap gemaakt naar banquet sales. Ze kent het bedrijf en de mogelijkheden dus erg goed. 

Saskia is van maan- tot en met woensdagen aanwezig.

Romy Kollmann

In april 2014 is Romy als oproepkracht bij de Frontoffice begonnen. Nadat Romy de hotelschool succesvol had afgerond kwam zij fulltime bij Oud London werken. Na enkele jaren als fulltime receptioniste is zij de afdeling Meetings&Events komen versterken.

Wat Romy het meest aanspreekt, is om de ene dag bezig te zijn met de voorbereidingen voor een groot congres en om de andere dag  een verjaardagsfeest tot in de puntjes te verzorgen.

Het geeft haar een voldaan gevoel als de gast tevreden naar huis gaat!

U kunt ons bereiken via:

Sales / Zaalreserveringen
Tel.: (0343) 49 12 46
Mail: sales@oudlondon.nl

Oud London Specials

Vegetarische weken bij Oud London!

Botanische gastronomie in Oud London

Zondagsbrunch

Elke zondag bij Oud London (m.u.v. juli/augustus)

Meeting Deal Oud London

De aantrekkelijk geprijsde Meeting Deal ontzorgt u als organisator compleet!

Zoover

Iens

Meeting review

Tripadvisor

Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie