Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Even voorstellen....

René Westerbroek

Sinds augustus 2014 werkt René op de banquet sales afdeling van Oud London en sinds begin 2017 is hij Manager Backoffice. Wat hem aanspreekt is vooral de afwisseling van zakelijke en particuliere gasten. En het aansturen van het team ziet hij als een leuke uitdaging.

Saskia Prins-Uittenbosch

Saskia is als stagiaire bij de receptie van Oud London begonnen in september 2007. Na een aantal jaren als receptioniste heeft ze de overstap gemaakt naar banquet sales. Ze kent het bedrijf en de mogelijkheden dus erg goed. 

Astrid Meeuwissen - van de Weerd

Astrid werkt sinds januari 2019 bij Oud London. Hiervoor werkte ze als partymanager en heeft dus veel ervaring op operationeel vlak. Hierdoor kan ze goed meedenken om uw zakelijke of particuliere partij zo gedetailleerd mogelijk in te vullen.  

Tom van 't End

In januari 2022 is Tom begonnen. Doordat Tom veel
ervaring heeft in de horeca en met zalen, zal hij goed
met u kunnen meedenken over de perfecte invulling
van uw bijeenkomst en/of partij.

U kunt ons bereiken via:

Sales / Zaalreserveringen
Tel.: (0343) 491 246
Mail: sales@oudlondon.nl

Oud London Specials

Ontmoetingen - Voor mijn goede vriend

Expositie in Slot Zeist

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

Dineren in het Donker

‘Jammer dat je er niks van ziet’

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie