Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Even voorstellen....

René Westerbroek

Sinds augustus 2014 werkt René op de banquet sales afdeling van Oud London en sinds begin 2017 is hij Manager Front & Backoffice. Wat hem aanspreekt is vooral de afwisseling van zakelijke en particuliere gasten. En het aansturen van het team ziet hij als een leuke uitdaging.

Saskia Prins-Uittenbosch

Saskia is als stagiaire bij de receptie van Oud London begonnen in september 2007. Na een aantal jaren als receptioniste heeft ze de overstap gemaakt naar banquet sales. Ze kent het bedrijf en de mogelijkheden dus erg goed. 

Saskia is van maandag tot en met woensdag aanwezig.

Astrid van de Weerd

Astrid werkt sinds januari 2019 bij Oud London. Hiervoor werkte ze als partymanager en heeft dus veel ervaring op operationeel vlak. Hierdoor kan ze goed meedenken om uw zakelijke of particuliere partij zo gedetailleerd mogelijk in te vullen.  

Astrid is ook op zaterdag of zondag aanwezig om u van dienst te zijn.

U kunt ons bereiken via:

Sales / Zaalreserveringen
Tel.: (0343) 491 246
Mail: sales@oudlondon.nl

Oud London Specials

Uit eten thuis!

Bestel een heerlijk diner of onze welbekende soepen thuis!

Valentijn bij Oud London

Verras uw geliefde op 11-14 februari!

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie