Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Even voorstellen....

René Westerbroek

Sinds augustus 2014 werkt René op de banquet sales afdeling van Oud London en sinds begin 2017 is hij Manager Backoffice. Wat hem aanspreekt is vooral de afwisseling van zakelijke en particuliere gasten. En het aansturen van het team ziet hij als een leuke uitdaging.

Saskia Prins-Uittenbosch

Saskia is als stagiaire bij de receptie van Oud London begonnen in september 2007. Na een aantal jaren als receptioniste heeft ze de overstap gemaakt naar banquet sales. Ze kent het bedrijf en de mogelijkheden dus erg goed. 

Saskia is op maandag en woensdag aanwezig.

Astrid van de Weerd

Astrid werkt sinds januari 2019 bij Oud London. Hiervoor werkte ze als partymanager en heeft dus veel ervaring op operationeel vlak. Hierdoor kan ze goed meedenken om uw zakelijke of particuliere partij zo gedetailleerd mogelijk in te vullen.  

Astrid is ook op zaterdag of zondag aanwezig om u van dienst te zijn.

Tom van 't End

Doordat Tom veel ervaring heeft in de horeca en met zalen, zal hij goed met u kunnen meedenken over de perfecte invulling van uw bijeenkomst en/of partij.

Tom zal er zijn van maandag tot en met vrijdag.

U kunt ons bereiken via:

Sales / Zaalreserveringen
Tel.: (0343) 491 246
Mail: sales@oudlondon.nl

Oud London Specials

Galatea tentoonstelling - Tot Slot Vrijheid

Expositie in Slot Zeist

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie