Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Even voorstellen....

René Westerbroek

Sinds augustus 2014 werkt René op de banquet sales afdeling van Oud London en sinds begin 2017 is hij Manager Backoffice. René houdt van een uitdaging, zoals het aansturen van het Sales team. Zowel zakelijk als particulier, René kan u alle mogelijkheden schetsen en helpen realiseren. Daagt u hem uit met uw event op maat? 

Tom van 't End

In januari 2022 is Tom begonnen in het Sales team. Tom heeft veel ervaring in de horeca en met zalen, hij denkt in oplossingen en weet wat werkt. Voor een goede brainstormsessie over de perfecte invulling van uw bijeenkomst en/of partij belt u Tom!

Astrid Meeuwissen - van de Weerd

Astrid werkt sinds januari 2019 bij Oud London. Hiervoor heeft ze als partymanager veel ervaring op gedaan op operationeel vlak. Als u iedere detail tot in de puntjes wilt bespreken en tot leven zien komen tijdens uw bijeenkomst en/of partij dan staat Astrid voor u klaar.

U kunt ons bereiken via:

Sales / Zaalreserveringen
Tel.: (0343) 491 246
Mail: sales@oudlondon.nl

Oud London Specials

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

Beleef Pasen bij Oud London!

Kom 1e of 2e Paasdag genieten van een paasheerlijke brunch

Voorjaarsarrangement

er even tussenuit!

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie