Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Hotelovernachting in Zeist

Bent u op zoek naar een Hotel in Zeist voor een overnachting voor zakelijke doeleinden of om een weekend heerlijk te ontspannen? Ervaar tijdens uw hotelovernachting de gastvrijheid, vakmanschap en traditie van Oud Londen. Overnachten in het hotel kan in een comfortabele Economy kamer, een moderne Comfort kamer of een stijlvolle Deluxe kamer. Boek uw overnachting direct bij Oud London en ontvang gegarandeerd de laagste prijs.

Zoekt u naast uw hotelovernachting ook nog een restaurant voor een diner of een goed glas wijn? Ervaar de gastvrijheid in het sfeervolle Brasserie Restaurant ’t VoorHuys. Maandelijks stelt de chef kok en zijn team een nieuw 3-gangen menu samen uit verse lokale producten.

In de weekenden en vakanties bieden wij diverse hotelarrangementen aan.

Gedurende uw verblijf kunt u heerlijk ontspannen door gebruik te maken van de gratis wellness faciliteiten.

Hotel arrangementen

Door de centrale ligging van het Hotel in Zeist, is Oud London de ideale locatie om een bezoek te brengen aan historisch Amersfoort of Utrecht. Verken het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug met de gratis fiets en wandeltochten. Combineer uw hotelovernachting met één van de voordelige en aantrekkelijke hotelarrangementen

Laagste Prijs Hotelovernachting

Het reserveren van een hotelkamer of arrangement rechtstreeks bij Oud London heeft een aantal voordelen:

  • U vindt nergens een lagere prijs
  • Geen reservering- of administratiekosten
  • Snel & eenvoudig
  • Veilig & vertrouwd

Als u na het reserveren van een kamer bij Oud London op een andere, publiekelijk toegankelijke internetsite, binnen 24 uur na uw reservering, een gelijkwaardig aanbod vindt tegen een lager tarief dan verplichten wij er ons toe om u een upgrade aan te bieden naar een Deluxe kamer t.w.v. € 20,- per nacht.

Heeft u vragen over een overnachting in het hotel of over een hotelarrangement? Bel naar 0343 49 12 45 of stuur een email naar info@oudlondon.nl.

Het weekend in Oud London is ons heel erg goed bevallen. De kamers waren prima. De bediening uiterst vriendelijk en professioneel.

Familie Lankhuijzen, Utrecht

Boek een kamer

Oud London Specials

Einde- en nieuwjaarsbijeenkomsten!

Oud London biedt u diverse mogelijkheden om uw jaar feestelijk af te sluiten of te beginnen!

Classique Wild

Zaterdag 3 november 2018 bij Oud London

Meeting Deal Oud London

De aantrekkelijk geprijsde Meeting Deal ontzorgt u als organisator compleet!

Zoover

Iens

Meeting review

Tripadvisor

Oud London