Hotel Oud London Zeist

Zoekt u voor uw zakelijke- of privé overnachting naar een Hotel in Zeist? Bij Hotel Restaurant Oud London vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Ervaar tijdens uw verblijf in ons hotel de gastvrijheid en vakmanschap van ons team en beleef de traditie van Hotel Restaurant Oud Londen. Overnachten in ons hotel doet u in een comfortabele Economy kamer, een moderne Comfort kamer of een stijlvolle Deluxe kamer. Boekt u uw verblijf rechtstreeks bij ons hotel dan ontvangt u  gegarandeerd de laagste prijs voor uw kamer.

Ook voor een culinair diner of een goed glas wijn bent u bij ons van harte welkom. In onze sfeervolle  Brasserie Restaurant ’t VoorHuys kunt u genieten van een maandelijks wisselend  3-gangen menu of een diner à la carte. De chef kok en zijn team maken hierbij gebruik van verse lokale producten.

Voor de weekenden en vakanties hebben wij diverse  hotelarrangementen  samengesteld.

Goed om te weten dat u gedurende uw verblijf heerlijk kan ontspannen door gebruik te maken van de  gratis wellness faciliteiten.

Hotel arrangementen

Door de centrale ligging van het Hotel in Zeist, is Oud London de ideale locatie om een bezoek te brengen aan historisch Amersfoort of Utrecht. Verken het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug met de gratis fiets- en wandeltochten. Combineer uw hotelovernachting met één van de voordelige en aantrekkelijke hotelarrangementen:

Laagste Prijs Hotelovernachting

Het reserveren van een hotelkamer of arrangement rechtstreeks bij Oud London heeft een aantal voordelen:

  • U vindt nergens een lagere prijs
  • Geen reservering- of administratiekosten
  • Snel & eenvoudig
  • Veilig & vertrouwd

Als u na het reserveren van een kamer bij Oud London op een andere, publiekelijk toegankelijke internetsite, binnen 24 uur na uw reservering, een gelijkwaardig aanbod vindt tegen een lager tarief dan verplichten wij er ons toe om u een upgrade aan te bieden naar een Deluxe kamer t.w.v. € 20,- per nacht.

Heeft u vragen over een overnachting in ons hotel of over een hotelarrangement? Bel naar 0343 49 12 45 of stuur een email naar info@oudlondon.nl

De brunch was zeer naar wens geweest. Gezellige middag gehad.

Mw. M.G. van Kats, Benschop

Boek een kamer

 

Oud London Specials

Zeister Muziekdagen

Van 17 tot en met 31 augustus 2019

Zondagsbrunch

Elke zondag bij Oud London (m.u.v. juli/augustus)

Ashtonia 2019

Reserveer uw kaarten en logeer bij Oud London!

Zoover

  • Ligging 8.5
  • Service                                           8.8
  • Prijs / kwaliteit 8.1
  • Eten 8.9
  • Recensies bekijken

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie