Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Mountainbike avontuur vanaf Oud London

Voor groepen vanaf 5 personen bieden we een mountainbike clinic + begeleide tocht aan. Je start dit mountainbike avontuur met uitleg, de basischecks en een aantal leuke oefeningen om de belangrijkste mountainbike vaardigheden aan te leren. Als de basis gelegd is rij je een mooie tocht over de mountainbikeroutes Zeist en/of Austerlitz die rond Oud London liggen. Deze routes zijn onderdeel van het uitgebreide mountainbike netwerk op de Utrechtse Heuvelrug. Je wordt begeleid door de ervaren, gediplomeerde en lokale gidsen van MTB Gids Heuvelrug. Zij leren je niet alleen (beter) mountainbiken maar nemen je ook mee over de mooiste trails en kunnen je alles vertellen over de omgeving. Ze zorgen er ook voor dat je weer op tijd terug bent!


•    Sportieve aanvulling op je verblijf bij Oud London
•    Lekker actief buiten bezig zijn met elkaar
•    Vanaf 5 personen. Duur 2,5 uur
•    Begeleiding door ervaren, gediplomeerde lokale gidsen
•    Inclusief mountainbikes, helmen en vignetten
•    Prijs op aanvraag


Een teambuildingsactiviteit bij Oud London reserveren?

Wij helpen u graag om een passende activiteit voor uw gezelschap te vinden. Meer informatie opvragen of reserveren bel ons: 0343 491246. 
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie