Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Mountainbike Workshop

Voor wie op zoek is naar een sportieve en uitdagende Teambuildingsactiviteit, is onze mountainbike workshop de perfecte keuze.

Twee ervaren instructeurs wachten uw groep op. Als iedereen gereed is gaat u naar buiten waar de All Terrain Bikes (atb’s) al klaar staan. Eerst volgt er praktische informatie en uitleg over de atb’s en vervolgens stappen jullie op de fiets en vertrekken richting het bos.

Eén instructeur bepaalt de route zal ook het hoogste tempo rijden. De deelnemers die ook snel willen rijden volgen deze instructeur. De tweede instructeur sluit de rij, hij neemt dezelfde route maar zal het tempo rijden wat de minder snelle deelnemers willen. De groepen komen met grote regelmaat weer even bij elkaar. Waar mogelijk zoeken we natuurlijk de smalle paadjes op. Ook proberen we hier en daar een leuk klimmetje te vinden. De Mountainbike workshop is een mooie combinatie van genieten van de natuur, eventueel even lekker diep gaan en vooral veel plezier hebben!

Na een tocht van bijna 2 uur zal iedereen lekker moe maar voldaan de fiets weer inleveren.

Kleding

Voor atb's en helmen wordt gezorgd. (helm is verplicht) Uiteraard zal fietskleding het meest comfortabel zitten, maar sportieve vrijetijdskleding en schoenen zijn natuurlijk ook prima. In geval van slecht weer is het prettig om een regenjack te dragen. 

Meer informatie Mountainbike Workshop

Duur: 1 - 2  uur
Richtprijs: € 990,00 per groep tot 15 deelnemers
(exclusief 21% BTW)

Grotere groepen op aanvraag

Een teambuildingsactiviteit bij Oud London reserveren?

Wij helpen u graag om een passende activiteit voor uw gezelschap te vinden. Meer informatie opvragen of reserveren kan via onze website, of bel ons: 0343 491245. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie