Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Workshop Schermen

Een Workshop Schermen, met een spannend duel als afsluiting.

De principes van het schermen en het duel zijn uitstekend te vertalen naar het bedrijfsleven. Op originele en dynamische wijze wordt inzicht verkregen in bijvoorbeeld het gedrag, de interactie of persoonlijke stijl van de deelnemers.

Tijdens de workshop, die bij slecht weer ook binnen gegeven kan worden, komen de basistechnieken van het schermen aan bod. Nadat de diverse aanvals- en verdedigingstechnieken zijn uitgelegd, krijgt iedereen een persoonlijke uitrusting bestaande uit een vest, masker, een handschoen en een sabel. De deelnemers worden in stelling gezet en gaan aan de slag om de basis van het schermen onder de kmie te krijgen: voetenwerk, de stelling, stap voorwaarts, stap achterwaarts en uitval. Vervolgens wordt het aantal uitvallen en weringen (verdedigingstechnieken) aangeleerd. De teambuildingsactiviteit wordt uiteraard afgelsoten met een spannend duel waarin het geleerde in praktijk wordt gebracht. Een originele en actieve  onderbreking van een dag vergaderen.

Meer informatie Workshop Schermen

Duur: 1- 2 uur
Richtprijs: t/m 12 pers. € 320,00 per groep | Iedere extra deelnemer: € 24,00 p.p.  
(excl. 21% BTW)            

Een teambuildingsactiviteit bij Oud London reserveren?

Wij helpen u graag om een passende activiteit voor uw gezelschap te vinden. Meer informatie opvragen of reserveren kan via onze website, of bel ons: 0343 491245. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie