Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Segway Tocht of Segway Experience

Uw vergadering of training onderbreken met een leuke teambuildingsactiviteit? Stap op de Segway!

SEGWAY TOCHT
Een Segway Tocht begint met een ontvangst en een uitleg. Vervolgens krijgt elke deelnemer individueel uitleg over het Segway rijden. Zodra iedereen zich vertrouwd voelt met de segway gaan jullie, onder begeleiding van de instructeurs, op pad en wordt er een leuke tour gemaakt door de mooie bossen rondom Oud London.

SEGWAY EXPERIENCE
Bij de Segway Experience blijven jullie bij Oud London en wordt hier een parcour uitgezet. De instructeurs leren jullie eerst de fijne kneepjes van het Segway rijden, en wanneer iedereen het een beetje onder de knie heeft ga je het parcours verkennen en uiteindelijk kijken wie de minste strafpunten heeft gereden. Tal van hindernissen die je moet overwinnen, zoals o.a een slalom. De Segway Experience is zeer geschikt als je een grote groep kennis wilt laten maken met het segway rijden. Wij rijden verplicht met helmen.

Geschikt voor grote groepen. 
Bij grotere groepen kan er ook een combinatieprogramma gemaakt worden.Segway bijvoorbeeld combineren met een workshop boogschieten of schermen.

Meer informatie:

Duur: 1 - 2 uur
Richtprijs: € 60,00 tot € 90,00 per persoon (exclusief Btw)
Minimaal 10 deelnemers

Prijzen zijn exclusief transportkosten segways. Afhankelijk van aantal segways.

Een teambuildingsactiviteit bij Oud London reserveren?

Wij helpen u graag om een passende activiteit voor uw gezelschap te vinden. Meer informatie opvragen of reserveren kan via onze website, of bel ons: 0343 491245. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie