Solex tour of E-Chopper tour

Boek een kamer

Solex tour

Uw vergadering of training onderbreken met een leuke teambuildingsactiviteit?Nostalgisch touren over de Utrechtse Heuvelrug.

Onder begeleiding van een instructeur maakt u een mooie tocht in de omgeving van Zeist. De prijs is inclusief begeleiding, pechhulp en route.

Wie herinnert ‘m niet, de Solex! De vernuftige fiets met hulpmotor was razend populair in de jaren zestig van de vorige eeuw. Daarna werd het slimme brommertje massaal afgedankt door zijn eigenaren. Gelukkig zijn er tientallen Solexen gered van de slopershamer en zijn nu te huur voor het maken van een toertocht van circa 1,5 uur met begeleiding in de omgeving van Hotel Restaurant Oud London. Coronaproof en met lach-garantie.

E-Chopper tour

In plaats van een Solex tour kunt u ook kiezen voor een E-Chopper tour.
Locatie: startpunt vanaf Oud London

Een teambuildingsactiviteit bij Oud London reserveren?

Wij helpen u graag om een passende activiteit voor uw gezelschap te vinden. Meer informatie opvragen of reserveren kan via onze website, of bel ons: 0343 491245. 

Alle activiteiten worden aangeboden in combinatie met catering, – vergader- of hotelaccommodatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie