Teambuilding aan Tafel

Boek een kamer

Teambuilding aan Tafel

Uw vergadering of training onderbreken met een leuke teambuildingsactiviteit? Lekker eten combineren met een spannend spel!

Is jullie dagprogramma al vol genoeg, maar is er wel een wens om teambuilding activiteit toe te voegen aan het programma? 

The Challenge of Desire

THE CHALLENGE of DESIRE is een uitdagende competitieve escape game.

Nadat alle smartphones zijn uitgezet is er nog maar 1 spelregel: alles mag! Onderhandelen met de concurrentie, het stelen of afluisteren van oplossingen, kortom alles wat er toe leidt dat jouw team de code als eerste weet te kraken! En daarmee de eretitel “Mastermind!” krijgt!

Je hebt precies 1 uur om de moordenaar en de code van de geheimzinnige koffer te vinden.

Alles in het spel kan van belang zijn, maar niet alles is het. Kijk in details en op de grote lijnen. Bedenk je techniek, wie doet wat? De denkers onderscheiden zich van doeners, leiders van volgers. Welk team zet een spion in of gebruikt juist de verdediging?

Het verhaal

Het verhaal speelt zich af in 1940 en begint in Parijs. Het gaat over 8 mensen in een luxe trein. Alle 8 hebben een uitnodiging ontvangen mee te gaan op een treinreis. De trein zou hen vanuit Parijs naar Zuid Frankrijk brengen. De luxe privé Pullmanwagon waarin zij reisden was genaamd DESIRE. Dan blijkt er een moord gepleegd te zijn in de trein…

Iemand uit het reisgezelschap moet de moord gepleegd hebben, maar wie? Dat is de vraag… Wie lost het op?

Een teambuilding activiteit bij Oud London reserveren?

Wij helpen u graag om een passende activiteit voor uw gezelschap te vinden. Meer informatie opvragen of reserveren kan via onze website, of bel ons: 0343 491245. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie