Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Teambuilding aan Tafel

Uw vergadering of training onderbreken met een leuke teambuildingsactiviteit? Lekker eten combineren met een spannend spel!

Is jullie dagprogramma al vol genoeg, maar is er wel een wens om teambuilding activiteit toe te voegen aan het programma? Wat dacht u van een 'dinner game'?! Een spannend teambuilding spel tijdens het diner is niet alleen een mooie gelegenheid om elkaar op een ontspannen manier nòg beter te leren kennen, het is ook de perfecte manier om een intensieve dag lachend af te sluiten.

Het spel

The Right Choice
Bij deze leuke activiteit gaat u een aantal uren met elkaar aan de slag. De deelnemers krijgen een rol en gaan oplossingen vinden voor de ontstane situaties. Samenwerking is geboden, anders is het een onmogelijke opgave de juiste keuzes te maken.

Creativiteit, inlevingsvermogen en improvisatietalent worden hier op de proef gesteld. De spelcoach geeft uitleg, adviseert en neemt, waar nodig, de regie in handen.

Resultaat: een leuke groepsactiviteit met de nodige in- maar ook ontspanning, die bijdraagt aan saamhorigheid, “out of the box” denken en een positieve nawerking heeft op de werkvloer.

Ook als vergader break beschikbaar!

Een teambuilding activiteit bij Oud London reserveren?

Wij helpen u graag om een passende activiteit voor uw gezelschap te vinden. Meer informatie opvragen of reserveren kan via onze website, of bel ons: 0343 491245. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Over Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie