Benieuwd naar onze mogelijkheden?

The Paint Experience

Uw vergadering of training onderbreken met een leuke teambuildingsactiviteit? Lekker creatief met verf; iedereen kan het!

We bieden bij Oud London ook schilderworkshops aan. Het aanbod is verrassend gevarieerd en ervaring is absoluut niet nodig. Het is juist heerlijk om al dat denken en plannen even helemaal los te laten en je gewoon te laten gaan. Het resultaat overtreft eigenlijk altijd de verwachtingen!

Een greep uit de mogelijkheden: 

Workshop Mixed Paintings

Een fotomozaïek is een grote foto die wordt opgebouwd uit heel veel kleine foto’s. Als je er van een afstand naar kijkt, ziet je de grote hoofdfoto. Als je dichterbij kijkt zie je de kleine foto’s, waarmee de hoofdfoto is nagemaakt. Een ontzettend leuke manier om meerdere doeken in 1 groot doek te verwerken!

Alle deelnemers schilderen hun eigen doekje van 30×40 cm. Een thema ter inspiratie is mogelijk maar niet noodzakelijk. Wanneer alle doeken klaar zijn, neemt the Paint Experience van elk doek een foto. Jullie bepalen zelf de hoofdfoto, denk bijvoorbeeld aan het logo van jullie organisatie. Alle beschilderde doeken samen vormen uiteindelijk 1 groot doek met de door jullie gekozen afbeelding. Een uniek kunstwerk voor jullie bedrijfspand!

Omdat van de geschilderde doekjes een foto wordt gemaakt ten behoeve van het eindresultaat, kunnen de deelnemers hun zelfgeschilderde doekjes als aandenken meenemen naar kantoor of huis. Twee vliegen in 1 klap dus! Het canvas met de mozaïek wordt bij u op kantoor geleverd.

Workshop Chain Painting

In de workshop Chain Painting draait het om creativiteit, overdracht en teambuilding. Aan de hand van een door jullie zelf gekozen thema gaan jullie in teams een meesterwerk maken.

Iedere deelnemer neemt plaats achter een schildersezel. Deze staan in rijen opgesteld. Per rij vorm je een “team”. Iedere deelnemer kiest een thema dat hij wil gaan uitbeelden op zijn/haar doek. Dit schrijft hij/zij op een papiertje dat aan de schildersezel hangt. Vervolgens begint iedereen met het schilderen van het gekozen thema. Na 15 minuten gaat de bel! Verrassing…. Doordraaien! Elke deelnemer schuift een schilderezel op en gaat verder met het schilderen van het thema waar de buurman/ buurvrouw aan begonnen was. Essentieel tijdens het doordraaien is de overdracht. Wat willen jullie uitbeelden met jullie thema en op welke een manier?

Workshop Pop-Art

Wat is er nou leuker dan een zelfportret aan de muur in Pop Art stijl? Vooraf dienen jullie ons een digitale portretfoto toe te sturen die wij op de computer bewerken tot een Pop Art versie. Vanaf dit voorbeeld gaan jullie aan de slag. Ga je voor een typisch kleurrijk doek of meer voor een ingetogen versie? Aan jou de keuze!

Workshop Action Painting

Met deze workshop maak je het hoofd even helemaal leeg. Door samen te spetteren en te gooien met verf op doeken komen jullie dichter tot elkaar en delen jullie een mooie ervaring. Deze creatieve en ongedwongen schilderworkshop levert ook nog eens de mooiste kunstwerken op voor aan de muur! Een schilderworkshop waarin je zonder plan, tekentalent of uitgewerkte ideeën tot mooie resultaten komt. Deze workshop wordt alleen buiten gegeven.

Workshop kunstkoe schilderen

Creëer met uw team een collectie van prachtige kunstobjecten voor op kantoor of als geschenk. Leuk als onderdeel van uw bedrijfsuitje of als onderbreking van een vergadering, met een mooi blijvend kunstwerk als aandenken! Onze koetjes van hoogwaardige kwaliteit maakt u onder begeleiding van één van onze professionele docenten. Een workshop met een eindresultaat om trots op te zijn! Onder het genot van muziek, een hapje en een drankje kunnen jullie je heerlijk uitleven. 

Koe of kalf op ware grootte
Tevens is het mogelijk een koe of kalf op ware grootte te beschilderen. Deze koeien zijn gemaakt van kunststof en weerbestendig na het behandelen met een speciale lak. Hierbij is het mogelijk dat onze grafisch ontwerpster vooraf eerst een ontwerp maakt, passend bij uw wensen. Op deze manier bent u verzekerd van een prachtig blijvend kunstwerk, wat u met trots een mooie plek kunt geven, binnen of buiten! Je kunt met 4 tot 6 personen werken aan een kalfje en met 8 tot 10 personen aan een grote koe.

De deelnemers zullen in roulatievorm deelnemen aan de workshop.

Overige workshops

Samen met uw collega’s een filmaffiche ontwikkelen of willen jullie een groot kunstwerk maken dat jullie organisatie symboliseert? Bij ons is het allemaal mogelijk. Wij denken graag met jullie mee voor de perfecte en meest kunstzinnige invulling van de dag(deel). Naast de bovengenoemde workshops bieden wij ook nog andere creatieve invullingen voor jullie dag(deel).

 

Een teambuildingsactiviteit bij Oud London reserveren?

Wij helpen u graag om een passende activiteit voor uw gezelschap te vinden. Mail ons voor vragen, of bel (0343) 49 12 46 voor meer informatie. Ook reserveren kan telefonisch en via de mail.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Over Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie