Wandelen met Ezeltjes

Boek een kamer

Wandelen met Ezeltjes 

Een unieke Teambuildingsactiviteit en nog maatschappelijk verantwoord ook! 

Op zoek naar een bijzondere buitenactiviteit met uw groep en daarmee meteen een goed doel steunen? Wandelen met Ezeltjes wordt zonder twijfel een unieke, grappige en onvergetelijke ervaring!

Op het terrein achter ons hotel bevindt zich Stichting De Ezelsociëteit. Deze mooie stichting houdt zich bezig met het opvangen en herplaatsen van ezels in nood. Bejaarde en blijvend zieke of invalide ezels bieden zij een permanent thuis. Ezels die door de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming of de Dierenpolitie in beslag worden genomen, worden ook ondergebracht bij de stichting. Hier worden ze liefdevol verzorgd en vertroeteld en, indien mogelijk, wordt er een fijn nieuw thuis voor ze gezocht. De stichting drijft nagenoeg geheel op vrijwilligers en stagiaires.

Samen met Stichting De Ezelsociëteit bieden wij onze gasten twee activiteiten:

1. Rondleiding ( ca. 15 minuten)
Een rondleiding op het terrein van De Ezelsociëteit vormt een mooie en unieke korte vergaderbreak. 
Hier zijn geen kosten aan verbonden, maar uiteraard wordt een donatie enorm gewaardeerd door De Ezelsociëteit! Dit kan online maar ook ter plaatse.

Een erg leuk en heel maatschappelijk verantwoord idee: als groep of organisatie een ezeltje adopteren! Jullie kunnen ter plekke jullie favoriet kiezen, maar het is ook mogelijk om vooraf al online één (of meerdere) van de bewoners van De Ezelsociëteit te adopteren. Dan wordt jullie bezoek de kennismaking met jullie "eigen" ezel(s).

2. Wandelen met Ezeltjes (onder begeleiding) (ca. 1,5 uur)
Jullie worden hartelijk ontvangen bij Stichting De Ezelsociëteit en krijgen een rondleiding over het terrein. Aansluitend gaan jullie, onder begeleiding, met de ezeltjes wandelen door de mooie bosrijke omgeving rondom ons hotel. Gezelligheid en plezier gegarandeerd!  Een onzettend leuke manier ook om de ezels en hun verschillende karakters te leren kennen! 

Duur: ca. 1,5 uur
Kosten: € 25,00 per persoon

En ook hier geldt natuurlijk: een extra donatie zal enorm gewaardeerd worden door Stichting De Ezelsociëteit. Maar hoe leuk zou het ook zijn om na de wandeling als groep/organisatie één van de ezeltjes (of meerdere) te adopteren? Tijdens de wandeling bent u vast als een blok gevallen voor hun charmes en is er ook vast eentje die er met kop, schouders en grote oren bovenuit steekt. 

Hoe dan ook, dit wordt een activiteit om nooit te vergeten!

Een teambuildingsactiviteit bij Oud London reserveren?

Wij helpen u graag om een passende activiteit voor uw gezelschap te vinden. Meer informatie opvragen of reserveren kan via onze website, of bel ons: 0343 491245. 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve aanbiedingen

Inschrijven nieuwsbrief

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Meer Informatie