Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Een mooie wandeling met of zonder boswachter?

Uw vergadering of training onderbreken met een leuke teambuildingsactiviteit? Maak een mooie boswandeling!

Wandeling op eigen gelegenheid (kosteloos)

Tegenover Hotel Restaurant Oud London kunt u direct het bos inlopen. Bij de receptie liggen diverse wandelroutes voor u klaar, van verschillende lengtes. Slecht weer? Wij hebben laarzen en poncho’s voorradig!

Wandeling met boswachter

Onder begeleiding van een boswachter maakt u een prachtige wandeling door de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de wandeling vertelt de boswachter over de bijzondere flora en fauna die jullie tegenkomen. Misschien ziet u zelfs nog wel een ree wegspringen.

Minimum/maximum aantal: 2-20 personen
Duur : vanaf 1,5 uur
Prijs: € 150,00 per groep (indicatie)
Locatie: Startpunt vanaf Oud London

Een teambuildingsactiviteit bij Oud London reserveren?

Wij helpen u graag om een passende activiteit voor uw gezelschap te vinden. Meer informatie opvragen of reserveren kan via onze website, of bel ons: 0343 491245. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Over Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie