Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Workshop Boogschieten

Uw vergadering of training onderbreken met een leuke teambuildingsactiviteit?Maak kennis met verschillende, uitdagende schietactiviteiten

Een lange dag vergaderen onderbreken met een uitdagende teambuildingsactiviteit? Wat dacht u van een workshop boogschieten?!
U gaat met drie verschillende type bogen schieten en er is een kruisboog aanwezig voor deelnemers met een blessure. Na een aantal oefenpijlen te hebben geschoten, gaat u o.l.v. een professionele instructeur werken aan de juiste schiettechniek, en -houding. Als u dit onder de knie heeft stroopt u de mouwen op voor het echte werk: het individueel en in teamverband schieten voor punten. 

Meer informatie

Richtprijs: tot 12 pers. € 320,00
Iedere extra deelnemer: € 18,00 p.p.
(excl. 21% BTW)

Een teambuildingsactiviteit bij Oud London reserveren?

Wij helpen u graag om een passende activiteit voor uw gezelschap te vinden. Meer informatie opvragen of reserveren kan via onze website, of bel ons: 0343 491245. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over Oud London

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie