kerst

Kerst voor u en een ander!

Kerst in Oud London is traditie! Al vroeg in december ondergaat het hotel, door de aangebrachte Kerstdecoratie, een ware metamorfose, welke bijdraagt aan de sfeer van deze bijzondere periode in het jaar. Wat is er nu mooier om samen met uw familie en vrienden te genieten van de sfeervolle ambiance, heerlijke gerechten en een mooi glas om te toosten met elkaar.

Ook dit jaar presenteren wij een uitgebreide brunch en een prachtig dinermenu met daarin een aantal keuzemogelijkheden. Dit is het resultaat van maandenlange voorbereidingen met maar één doel; u en uw gasten in de watten leggen! 

Met een overnachting in ons hotel krijgt u het gevoel er echt helemaal uit te zijn en kunt u nóg meer genieten van onze gastvrijheid. Wanneer u reserveert voor het diner en/of de brunch profiteert u van een aantrekkelijke kamerprijs en dus van een aantrekkelijk all-in arrangement.

Kerst is voor velen het moment om de dagelijkse bezigheden even te opzij te zetten, maar er zijn legio mensen die om uiteenlopende redenen überhaupt geen Kerst kunnen vieren. Ook dit jaar organiseren Oud London en Humanitas Heuvelrug een feestelijk diner voor diegene in onze gemeenschap die, om welke reden dan ook, geen Kerst kunnen vieren. Uw reservering draagt hier (in)direct aan bij en zorgt voor een warm gebaar.

Wij zien er naar uit u gedurende deze feestelijke dagen in Oud London te verwelkomen.

Nico Bakker & Erik van Dijk

Directie Hotel Restaurant Oud London

Oud London Specials

Wildavond 4 november

Doe eens Wild bij Oud London en geniet van een culinaire belevenis!

Kerst bij Oud London

Kerst voor u en een ander!

Meeting Deal Oud London

De aantrekkelijk geprijsde Meeting Deal ontzorgt u als organisator compleet!

Zoover

Couverts

Meeting review

Tripadvisor

Oud London