Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Duurzaam ondernemen

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Hotel Restaurant Oud London wil een actieve bijdrage leveren aan duurzaamheid. Hierbij concentreren wij ons niet alleen op milieu, energie en CO2uitstoot, maar op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in een brede context.

Klik hier voor onze MVO factsheet.

Samen voor Zeist

Daarnaast is Oud London aangesloten bij Samen Voor Zeist. Deze organisatie is hét netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Organisaties in de  gemeente Zeist en omstreken. Ze verbinden bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeenten in concrete projecten met maatschappelijke betekenis. Met winst voor alle betrokken partijen. Zo draagt Samen voor Zeist bij aan een hechtere samenleving.

Groenvervoer

Wij bieden u graag de mogelijkheid om milieubewust te reizen. Vooral het gebruik van aardgas kan de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen sterk reduceren.

Wij hebben met Brink Vervoersdiensten speciale prijsafspraken gemaakt voor aardgasvoertuigen.

Oud London Specials

Beleef Pasen bij Oud London

Op zondag 21 en maandag 22 april bent u van harte welkom.

Happy Meeting

Vergaderen kan ook leuk zijn!

Moederdag 12 mei 2019

Voor de allerliefste mama's

Zoover

  • Ligging 8.5
  • Service                                           8.9
  • Prijs / kwaliteit 8.2
  • Eten 9.0
  • Recensies bekijken

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie