Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Duurzaam ondernemen

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Hotel Restaurant Oud London wil een actieve bijdrage leveren aan duurzaamheid. Hierbij concentreren wij ons niet alleen op milieu, energie en CO2 uitstoot maar op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in een brede context. 

We werken met Samen voor Zeist, hét netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Organisaties in de gemeente Zeist en omstreken. Deze netwerkorganisatie “matcht” aangesloten bedrijven met organisaties die zich bekommeren om mensen met een beperking en/of grote afstand tot de arbeidsmarkt. Zo dragen we met Samen voor Zeist bij aan een hechtere samenleving. 

We werken ook met Gilde Zeist, een vrijwilligersorganisatie die zich actief inzet voor de Zeister gemeenschap. De bij haar aangesloten vrijwilligers stellen hun kennis en kunde gratis ten dienste van anderen. Vraag en aanbod worden bij elkaar gebracht waarbij het zowel om individuen als om organisaties kan gaan.

We vinden het belangrijk zoveel mogelijk samen te werken met lokale en regionale leveranciers. Door lokaal in te kopen verminderen we vervuilend transport. Zo verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Onze leverancier met de meeste “aanlever kilometers” opereert 100% CO2 neutraal. 

We verzamelen ons koffiedik, sinaasappel schillen en etensresten, wat de Clique vervolgens gebruikt als voedingsbodem voor nieuwe producten. Zo dragen we met de Clique bij aan een circulaire economie. 

We gebruiken alleen vis met het MSC-keurmerk, het enige certificerings- en keurmerkprogramma voor wild gevangen vis dat voldoet aan de best practice-eisen van de wereldwijde koepel voor duurzaamheidsstandaarden. 

Oud London is lid van het Foodservice Network Nederland en blijft daardoor op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de foodservice-industrie.

Oud London Specials

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

Beleef Pasen bij Oud London!

Kom 1e of 2e Paasdag genieten van een paasheerlijke brunch

Voorjaarsarrangement

er even tussenuit!

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie