Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Duurzaam ondernemen

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Hotel Restaurant Oud London wil een actieve bijdrage leveren aan duurzaamheid. Hierbij concentreren wij ons niet alleen op milieu, energie en CO2 uitstoot maar op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in een brede context. 

We werken met Samen voor Zeist, hét netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Organisaties in de gemeente Zeist en omstreken. Deze netwerkorganisatie “matcht” aangesloten bedrijven met organisaties die zich bekommeren om mensen met een beperking en/of grote afstand tot de arbeidsmarkt. Zo dragen we met Samen voor Zeist bij aan een hechtere samenleving. 

We werken ook met Gilde Zeist, een vrijwilligersorganisatie die zich actief inzet voor de Zeister gemeenschap. De bij haar aangesloten vrijwilligers stellen hun kennis en kunde gratis ten dienste van anderen. Vraag en aanbod worden bij elkaar gebracht waarbij het zowel om individuen als om organisaties kan gaan.

We vinden het belangrijk zoveel mogelijk samen te werken met lokale en regionale leveranciers. Door lokaal in te kopen verminderen we vervuilend transport. Zo verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Onze leverancier met de meeste “aanlever kilometers” opereert 100% CO2 neutraal. 

We verzamelen ons koffiedik, sinaasappel schillen en etensresten, wat de Clique vervolgens gebruikt als voedingsbodem voor nieuwe producten. Zo dragen we met de Clique bij aan een circulaire economie. 

We gebruiken alleen vis met het MSC-keurmerk, het enige certificerings- en keurmerkprogramma voor wild gevangen vis dat voldoet aan de best practice-eisen van de wereldwijde koepel voor duurzaamheidsstandaarden. 

Oud London is lid van het Foodservice Network Nederland en blijft daardoor op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de foodservice-industrie.

Oud London Specials

Proef de Kerst in Oud London

24, 25 & 26 december 2023

Nog even lekker Nazomeren!

Oud London heeft voor u de perfecte aanbieding, waarin het nagenieten van de vakantie centraal staat.

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie