over-oud-london

Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Hotel Restaurant Oud London in Zeist is op zoek naar een:

FOOD & BEVERAGE MANAGER

Algemene informatie
Hotel Restaurant Oud London is een familiebedrijf gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Oud London beschikt over 88 kamers, een brasserie restaurant, diverse private dining ruimtes, een terras, 22 zalen en een zwembad. Er zijn ca. 85 medewerkers in dienst die 365 dagen per jaar klaar staan voor onze gasten. De food & beverage afdeling is de grootste afdeling binnen Oud London, waarvan een deel van de medewerkers al jarenlang in dienst zijn. Wij staan bekend om onze uitstekende keuken, onze flexibiliteit en gastvrijheid. Dit is terug te zien in de hoge scores op diverse beoordelingssites. Naast het feit dat de huidige operatie goed moet blijven draaien, moet er ook naar de toekomst gekeken worden.  

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een “hands-on” mentaliteit die een grote passie heeft voor eten en drinken. Een kandidaat die enerzijds teamspeler is en anderzijds kan organiseren en delegeren. Gastvrijheid zit in je genen en je weet dit ook over te brengen op de medewerkers en onze gasten! Daarbij ben je flexibel, creatief en innovatief.

Taken & verantwoordelijkheden

  • Verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en de organisatie van de F&B afdeling, toezien op de kwaliteit van de uitvoering van de werkzaamheden.
  • Verantwoordelijk voor HR gerelateerde processen, zoals werving en aanname, opleiding, urenregistratie en verzuim.
  • Het aansturen, motiveren, coachen en beoordelen van de bedieningsbrigade (ca. 20-25 medewerkers) middels persoonlijke coaching op de werkvloer en functionering- en beoordelingsgesprekken; het creëren van een harmonieuze werkomgeving welke leidt tot maximale productiviteit en moraal onder het team.
  • Zorgen voor efficiënte werkmethoden en procedures en voor de instructie daarvan aan de medewerkers.
  • Zorg dragen voor een evenwichtige en kwalitatieve samenstelling van de menukaart, wijnkaart en drankenassortiment o.a. in samenwerking met de chefkok en sommelier.
  • Het verzekeren van een open en duidelijke communicatie tussen de verschillende F&B afdelingen door middel van divers overleg.
  • Het controleren van de operationele kosten in de verschillende F&B afdelingen en het doen van voorstellen voor kostenefficiëntie.
  • Het bewaken/ controleren van de geldende voorschriften op het gebied van veiligheid (ARBO) en hygiëne (HACCP)
  • Zorg dragen voor een adequaat inkoopbeleid en voorraadbeheer en het indienen van voorstellen voor investeringen (inclusief het contact met leveranciers).
  • Het adviseren van opdrachtgevers, gasten en de banquet sales afdeling voor de invulling qua food & beverage van partijen.
  • Het afhandelen van suggesties en klachten en reageren op beoordelingen i.o.m. de Operationeel Directeur.
  • Het aandragen van verfrissende verbeteringen en het doen van innovatieve voorstellen om de kwaliteit en service op een nog hoger niveau te brengen.
  • Het participeren in het Duty Manager rooster
  • Lid van het Management Team

Wij vragen:

  • Een afgeronde MHS en/of HHS opleiding. HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring, met bewezen leiderschapskwaliteiten, in een soortgelijke functie in een hotel; je bent in staat om te communiceren binnen een groot en divers team
  • Naast een service- en gastgerichte houding beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent proactief, commercieel sterk, resultaatgericht en hebt oog voor detail.
  • Je bent flexibel ingesteld en stressbestendig.
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk. Duits en Frans zijn een pré.
  • De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag met wisselende aanvangs- en sluittijden, ook op zon- en feestdagen.
  • Leermeester diploma is een pré.
  • Kennis van POS kassasysteem en Brilliant is een pré.
  • Wonend in nabije omgeving van Zeist en/of de provincie Utrecht

De competenties die bij deze functie horen: gastgerichtheid, leiderschap, betrokkenheid, besluitvaardig, creativiteit, kwaliteitsgericht, coachen & motiveren, plannen & organiseren, kostenbewust handelen.

Wij bieden:

  • Een afwisselende en uitdagende management functie.
  • Werken in en met een enthousiast team in een collegiale en professionele werkomgeving.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.
  • In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd met een marktconform salaris.

Interesse?
Stuur dan een e-mail met een motivatie, c.v. en pasfoto t.a.v.:
Hotel Restaurant Oud London B.V.
Mevrouw J. Korrel - de Boon
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist
E-mail adres: jkorrel@oudlondon.nl

Oud London Specials

Happy Meeting

Nieuw concept Oud London

Ashtonia 2018

Reserveer uw kaarten en logeer bij Oud London

Djadjan on Tour

Vanaf 12 januari bij Oud London

Zoover

Couverts

Meeting review

Tripadvisor

Oud London