Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

FRONT OFFICE MEDEWERKER 

Functie omschrijving
Ben je op zoek naar afwisselende functie in een hotel waar zowel zakelijke gasten, als leisure gasten als sporters verblijven? Wil je deel uitmaken van een team die gaat voor gasttevredenheid op het hoogste niveau? Dan is de functie van Front Office medewerk(st)er bij Hotel Restaurant Oud London geknipt voor jou! Je bent je ons visitekaartje, het eerste aanspreekpunt voor alle gasten en zorgt er mede voor dat ze bij ons terug komen.
Oud London is een familiebedrijf gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Het hotel beschikt over 88 kamers, een Brasserie Restaurant, diverse private dining ruimtes, een prachtig terras, 22 zalen en een zwembad. Het Hotel Restaurant is onderdeel van de Oud London Horecagroep waartoe o.a. ook Catering Oud London, Restaurant Hermitage, Golfbaan Sluispolder en Slot Zeist Horeca behoren.

Verantwoordelijkheden
Het team van Front & Backoffice  bestaat uit 10 medewerkers. Samen met je collega’s ontvang en begeleid je de vergader-, hotel- en restaurantgasten. Je bent samen verantwoordelijk voor het inchecken, het geven van informatie, het verlenen van service tijdens het verblijf en het uitchecken van onze gasten. Overige werkzaamheden zijn o.a. het aannemen en verwerken van groeps- en individuele kamerreserveringen, het maken van offertes en bevestigingen voor banquet sales en diverse administratieve werkzaamheden

Functie eisen

  • Enthousiast, representatief, proactief, initiatiefrijk en flexibel
  • Goed zelfstandig en in een team kunnen fungeren
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 1 jaar ervaring in de receptie van een hotel is vereist
  • Goede beheersing van minimaal de Nederlandse en Engelse taal
  • Bereidheid om 7 dagen per week in wisseldiensten te werken tussen 7.00-23.00 uur
  • Fulltime beschikbaar; dit is een voorwaarde (38 uur per week)

Wat maakt werken bij Oud London leuk?
De functie van Front Office medewerker is een afwisselende verantwoordelijke baan in een dynamisch familiebedrijf met korte lijnen. Wij bieden naast een plezierige werksfeer, arbeidsvoorwaarden conform de horeca cao en aanvullende voorwaarden  zoals reiskostenvergoeding.

Solliciteren? Stuur dan een e-mail of brief met je c.v. met pasfoto en motivatie naar:
Hotel Restaurant Oud London BV
t.a.v. De heer R. Westerbroek
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

Direct Solliciteren

*) Verplicht invullen

Oud London Specials

Nazomeren!

Oud London heeft voor u de perfecte aanbieding, waarin het nagenieten van de vakantie centraal staat.

Classique Wild

Zaterdag 3 november 2018 bij Oud London

Einde- en nieuwjaarsbijeenkomsten!

Oud London biedt u diverse mogelijkheden om uw jaar feestelijk af te sluiten of te beginnen!

Zoover

Iens

Meeting review

Tripadvisor

Oud London