Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Culinaire historie

Jean de Sain, soldaat uit het leger van Napoleon vestigde zich ruim 200 jaar geleden aan de huidige Woudenbergseweg in Zeist en stichtte een uitspanning en café.

Deze herberg uit 1804, de huidige Brasserie Restaurant 't Voorhuys van Hotel Restaurant Oud London, werd in 1947 overgenomen door de familie Bakker. Over een periode van bijna 75 jaar is de locatie verbouwd en uitgebreid tot één van de meest gerenommeerde horecabedrijven van de provincie Utrecht.

U leest er nog veel meer over op de website Geheugen van Zeist.

Oud London Specials

Personeel gezocht!

Wil je deel uitmaken van ons geweldige team?

Beleef Pasen bij Oud London!

Kom 1e of 2e Paasdag genieten van een paasheerlijke brunch

Voorjaarsarrangement

er even tussenuit!

TheFork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Proef de Pasen bij Oud London

Bent u nog op zoek naar een leuke invulling van uw Pasen? Op zondag 9 april (1e Paasdag) en maandag 10 april (2e Paasdag) verzorgen wij weer een uitgebreide en sfeervolle Paasbrunch. Ons keukenteam zal beide dagen paasheerlijke gerechten bereiden, om samen met vrienden of familie van te genieten. De kinderen kunnen genieten van het kinderbuffet & paaseieren zoeken met begeleiders van de Kids Club.

Bekijk het menu.

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie