Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Hotel Restaurant Oud London in Zeist is op zoek naar:

MEDEWERKER HOUSEKEEPING (24 UUR PER WEEK)

Algemene informatie
Hotel Restaurant Oud London is een familiebedrijf gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Het Hotel beschikt over 95 kamers, een brasserie restaurant, private dining ruimtes, een terras, 22 zalen en een zwembad. Er zijn ca. 85 medewerkers in dienst die 365 dagen per jaar klaar staan voor onze gasten.

De functie
Als medewerker Housekeeping ben jij degene die er samen met je collega’s voor zorgt dat de gast niets aan te merken heeft op de hotelkamer en de algemene ruimten. Jullie inzet bepaalt dus mede de kwaliteit van het verblijf van onze gasten.

Wij vragen:
Ben jij een harde werker en wil je graag deel uitmaken van een leuk team? Heb jij oog voor detail en relevante werkervaring ; dan ben jij misschien wel de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!
Je bent woonachtig in Zeist of in de directe omgeving en ook op weekenddagen beschikbaar. De werktijden zijn van 07.30-15.00 uur.

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met ervaring in de schoonmaak van hotelkamers die op termijn zou willen doorgroeien naar de functie van Supervisor

Wij bieden:

  • Een functie in een afwisselde en dynamische werkomgeving, waar service, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.
  • Werken in een familiebedrijf in een leuk, hecht en vooral enthousiast team
  • Een gedegen inwerktraject om alle benodigde kennis te beheersen
  • In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd met een passend loon op basis van ervaring en leeftijd.

Interesse?
Stuur dan een e-mail met een motivatie, c.v. en pasfoto t.a.v.:
Mevrouw J. Korrel – de Boon (Operationeel Directeur)
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

Oud London Specials

Djadjan on Tour

Vanaf 10 januari t/m 2 februari

Zondagsbrunch

Elke zondag brunchen (m.u.v. juli/augustus)

Valentijn bij Oud London

Verras uw geliefde op 14 februari!

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Oud London

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie