..

Direct boeken bij Hotel Restaurant Oud London garandeert u altijd de laagste prijs tov andere boekingswebsites zoals bijvoorbeeld booking.com, hotels.com of trivago.nl. » Lees meer

Hotel Restaurant Oud London in Zeist is op zoek naar:

MEDEWERKER HOUSEKEEPING (24 UUR PER WEEK)

Algemene informatie

Hotel Restaurant Oud London is een mooi familiebedrijf gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het hotel beschikt over 95 kamers, een brasserie restaurant, private dining ruimtes, een terras, 22 zalen en een zwembad. Met onze ca. 90 medewerkers staan wij ca. 365 dagen per jaar klaar voor onze gasten.

We ontvangen gasten vanuit de hele wereld: zowel zakelijk als particulier. Ons doel? Iedereen die hier verblijft een warm thuisgevoel geven; van multinationals die komen vergaderen en overnachten, tot de mensen die spontaan komen binnenwandelen voor een lunch in onze brasserie. Maar ook onze gasten die in het weekend of tijdens de vakantie komen genieten van de prachtige omgeving en de mensen die bij ons hun feest of bruiloft willen vieren. En vergeet vooral niet de (jonge) topsporters (voetballers, waterpoloërs en de internationale wielerploegen van de Tour de France en de Vuelta2020)! Deze sportieve teams kiezen Oud London als hun uitvalsbasis en ‘Home away from home’. Dit alles bij elkaar maakt Hotel Restaurant Oud London tot een bruisend bedrijf waar geen dag hetzelfde is!

Lijkt het je leuk om hier onderdeel van uit te maken? Kijk dan hieronder of je aan de functieomschrijving voldoet. Ons hechte en heel gezellige team staat al klaar om je met open armen te ontvangen!

De functie
Als medewerker Housekeeping ben jij degene die er samen met je collega’s voor zorgt dat de gast niets aan te merken heeft op de hotelkamer en de algemene ruimten. Jullie inzet bepaalt dus mede de kwaliteit van het verblijf van onze gasten.

Wij vragen:
Ben jij een harde werker en wil je graag deel uitmaken van een leuk team? Heb jij oog voor detail en relevante werkervaring ; dan ben jij misschien wel de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!
Je bent woonachtig in Zeist of in de directe omgeving en ook op weekenddagen beschikbaar. De werktijden zijn van 07.30-15.00 uur.

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat met ervaring in de schoonmaak van hotelkamers die op termijn zou willen doorgroeien naar de functie van Supervisor

Wij bieden:

  • Een functie in een afwisselde en dynamische werkomgeving, waar service, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.
  • Werken in een familiebedrijf in een leuk, hecht en vooral enthousiast team
  • Een gedegen inwerktraject om alle benodigde kennis te beheersen
  • In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd met een passend loon op basis van ervaring en leeftijd.

Interesse?
Stuur dan een e-mail met een motivatie, c.v. en pasfoto t.a.v.:
Mevrouw J. Korrel – de Boon (Operationeel Directeur)
Woudenbergseweg 52
3707 HX Zeist

Oud London Specials

Kreeftenweekenden

Ieder weekend in juli!

Summertime

Vier de zomer bij Oud London

Berichtgeving Corona

Maatregelen bij Oud London

Fork

Meeting review

Tripadvisor

Hotel Restaurant Oud London

Worldmeetings.com

De website www.oudlondon.nl gebruikt cookies om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.Accepteren Meer informatie